Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: ~ Yuki ve Jack ~ Cuma Nis. 10, 2009 4:34 pm | |
| Yuki & Jack... *Jack, yakın arkadaşı Bill ile demirlere yaslanmış duruyordu. Okuldaydı...Bill, karşıdan gelen Daisy'yi görünce... Bill: Pişt oğlum ben gidim, bak kim geliyo ?Jack: Aa inanmıyorum ! Herkeste bana aşık yav xD Ne bu çektiğim ?! xDBill: Ben gidim, yalnız kal işte xDJack: Hayır be ! Hiç bi' yere gidemezsin :/ *Saçlarını düzelterek yanlarına geldi Daisy...Jack'e hayran hayran baktı... Daisy: Selam Jack...Nasılsın ?Jack: Olmaz tatlım, gerçekten sahipliyim xDDaisy: Efendim o.OBill: Saçmalıyo xDJack: Ne be ? Şey ee iyiyim, sen ?Daisy: Bildiğin gibi...Dersler falaan xDBill: Aa beni abim çağırmıştı yaa xD Dur ben gidiim... *Bill bulduğu bu saçma bahane ile gitti. Jack bunun bir bahane olduğunu elbette ki biliyordu. Daisy tamda bunu istiyordu. Jack ile yalnız kalmalıydı. Jack'in yanına bir adımda geçti. Daisy: Jack seninle bi'şey konuşmalıyız.Jack: Neymiş o ?Daisy: Sen ve ben... *Tam o sırada koşarak Yuki geldi. Sadece gülüyordu. Yuki: Nihahahah xD Abicim kavga çıktı, kızı paraladım resmen xD Nihahahahahah xDJack: Aşkıımm yaa, sen niye dövüyosun, ben döverdim onu xDYuki: Kıza el mi kaldırcan la xD o.ODaisy: Neey o.O ?! Aşkım mı? Nası ya ?Jack: Aa sen bilmiyo musun ? Benim sevgilim bu Yukiiiii xDYuki: Höh ! Sen napıyon la burda ? xDDaisy: Hiç, yok bişee, off, neysee, sakiniim, mutluluklar, ßß *Daisy sinirli bir şekilde koşarak ayrıldı ordan... Yuki: Bu pis karının sende gözü var ha ! Jack: Amaaan onun sorunu xD Bana ne ! Bakmam ki ona xDYuki: Hadi okuldan kaçalım, sınav var xDJack: Kaçarsak sıfır alırız ama o.OYuki: La gerizekalı xD zaten sınav hakkında bilgimiz yok ki, girsekde sıfır alcaz xDJack: Kopya çekerdik xDYuki: Hangi kafayla xD Lan hocalardan izin mi var ? xDJack: İyi ha ! Kaçalıımm...Nasıl kaçcaz bakalım !Yuki: Basit xDJack: Salak mısın kızım, kapıda nöbetci var höh yani xDYuki: Abii, arkadan kaçarıız yaa xDJack: Ya ama yaaaa =SYuki: Noldu o.O ??Jack: İnsan sevgilisine abi der mi ? =SYuki: Tamam hadi aşkım benim, önden buyur xD *İkiside koşarak sınıfa geldi...Yuki hemen çantasını aldı, Jack'in çantasınıda Jack'e fırlattı. Jack: Napcaz ?Yuki: Çantaları mümkün olduğunca biyerine sok abi xDJack: Nası ya o.OYuki: Ya çeketine sok gözükmesin. xDJack: Bu mu gözükmicek :SYuki: Jack çakacam ama xDJack: Tamam be xD *Neyseki ikiside okuldan kaçmış hatta akşam olmuştu. Jack evde şarkı dinliyordu.Kapı çaldı... Jack: Aa Daisy...Noldu o_O ?Daisy: Selam Jack'cim...Biranda aklıma geldin de xDJack: Haa, ama öyle her aklına geldiğinde buraya gelirsen benim sevgülü Yuki seni yaşatmaz kie xDDaisy: ya biz arkadaş değil miyim ama xDJack: Öyle miyiiiz xD o.O Valla hiç bilmiyorum...xDDaisy: Nası yaa ? *O sırada içeri Yuki girdi.. Yuki: Selaaaaaaaaaaaa...Ananı Höh Vohey Heö ????Jack: Aşkım valla kendi geldiiii...Dasiy: Ah Jack önündeki insanı göremiyosun ya sana inanmıyorum...Jack: Kusura bakmaaDaisy: Bi ona bak bi banaaaYuki: Senin gibi gerizekalıda ne bulsun abisi xD xD *Daisy o anda sinirle baktı Yuki'ye...Bir anda yere çöktü ve--- Daisy: Benimle evlen Jackkk !!!Yuki: Nee? Hayır beniimlee evleen Jackk...!!!!! *O anda Yuki'de yere dizlerinin üzerine çöktü... Jack: Hönk ? Şey yaa xD Herkes bana aşık bu nasıl bir hayat !! xD Kimi seçsem acabaa ??!!Yuki: Ya Jack saçmalaamaaaaaaa =SJack: Tamam ya xD Şaka dedim xD Kusura kalma Daisy xD Olmaz =DDaisy: Nası ya ??Jack: Git yani ! xDDaisy: Ne ?!Yuki: Lets go xD *Daisy, öfkeyle onlara baktı ve hemen koşup gitti... Yuki: Bi' daha böyle düşünürsen valla çaharım sana ha ! xDJack: Tamam be xD Bitti ! xD =D | |
|
Ryu.Aya~ S.moderatör
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 07/04/09 Yaş : 31 Nerden : Ahh..ahh...O konuyu açmayalım xD Lakap : ....,Kitty,Cat,Kumiee,MinJia,Shinigami Lady,Çakma Japon,Kane,Şeker Kız,Ucubemsi insanımsı kedi görünümlü yaratık,Efüü,Kuzucan,Blossom xD,Minnie,Anna Venus....
| |
Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: Geri: ~ Yuki ve Jack ~ Cuma Nis. 10, 2009 5:03 pm | |
| Jack Sparrow'un Jack'i =D Sağol kankeyt xD | |
|