DiR En Grey Diru hakkında herşey... |
|
| GökChae*Yuki*Reika :333 | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: GökChae*Yuki*Reika :333 Çarş. Mart 25, 2009 1:04 pm | |
| *Yuki kapının önüne geldi ve duraksadı.Etrafına bakınmaya başladı...Etrafta kimseler yoktu.Arkasına yere baktı.Yerden küçük bir taş aldı ve yukardaki cama fırlattı...Biraz sonra aşaya GökChae geldi. :3GökChae: Pişt !YukiKo: Gelcen mi?GökChae: Anamla babam salmıyo ya...Napcaz ?YukiKo: Sen gelemzsen herşey maf olur artı işten kovuluruz.GökChae: Abi ya gitara başkasını bulsan ya...YukiKo: ??GökChae: Bakma bana öyle yav...Bul birini...YukiKo: Ya kimi bulcam GökChae ? Evden kaçsana!GökChae: Hee kolaydı :/YukiKo: Ben kaçmasını biliyorum ama...GökChae: Ya kaçmak kolay değil işte, babam o saatte uyumuyo ki...*GökChae*nin annesi içerden seslendi ona...Anası: GökChaeee kızım napıyosun orda ? İçeri geç bakalım...GökChae: Benim yerime başkasını bul, annem çaprıyo içeri geçmem lazım...*GökChae acele ile içeri girdi ve kapıyı sertce kapattı.Anası: Napıyordun ? Arkadaşların mı geldi ?GökChae: Yok anne, gelmiceklerdi ya...Çöp attım...Anası: Hee iyi şimdi odana ders çalış.GökChae: Tamam anne.*Yuki o sırada orada donmuş kalmıştı...Telefonu çalınca kendisine geldi.Yuki: Efendim ?Reika: Yuki, GökChae*yi aradım açmıyo, biliyo musun, noldu ya ?Yuki: Gece kaçamıcak, anası izin vermiyo...Telefonuna el koymuşlar...Reika: Nee ?! Napıcaz lan ?Yuki: Başka birini bulun dedi Reika: Oha ya, olaya bak o.O ??!!Yuki: Neyse hadi geceye ne kaldı, geliyorum bara...Reika: Tamam...*Yuki telefonu kapattı ve son kez cama baktı.İçinden geçenler kim bilir nelerdi!Sinirinden ağlıcaktı belki, bin kez ölmeye değerdi bu...Neyse şimdi sinirlenmemeliydi.Bara doğru yol aldı...*Barda Reika kuliste bekliyordu...O da Yuki*den farklı değildi.Epey bi' sinirliydi.Elindeki bardağı sinirden yere fırlattı o sırada içeri Tora girdi.Tora: Sen iyi misin ?Reika: Değilim ne etcen ?Tora: Kötü bişey yok ya ?Reika: İyi olmadığıma göre vardır.Tora: İyi niyetle yaklaştık düşdüğümüz durma bak ya...*Tora o sırada kulisin kenarına gitti.Reika sinirden böyle yapıyordu.Yada ne yaptığını bilmiyordu.Ne yaptığını anlaması da şuanda zor, çünkü düştüğü durum gerçektende zordu...Reika: Şey aslında bak öyle demek istemedim...Ben sadece sinirliyim.Tora: Yaa, farkındayım zaten önemli değil xD...Çok mu kötü bişey oldu ?Reika: Bi' arkadaşımız var da gece buraya çıkıcaz.O da gitardaydı ama gelemicek.Gitardaki adam boş kaldı şimdi.Tora: Yaa zordur bilirim ama gitarsız devam edebilirsiniz.Reika: Çoğu insan onun için geliyo.Olmaz ki...:S Hem ben basstayım arkadaşım solist, gitarsız olmaz..Hem sonra gitarsız çıkarsak kovuluruz...Tora: Yaa anladım.Bak belki arkadaşının yerini tutmam ama onun yerine kovulmamanız için ben gitar çalabilirim.Reika: Olur mu öyle şey ya ?Tora: Yani kovulmamanız açısından ??Reika: Aslında çok iyi olur ama Yuki*yede sormak lazım...Tora: Tamam sen bilirsin^^ xDAyy yoruldum xD Gelince devamını yazarım...xDBu arada Reika~Essin xD oluyo o kendisini bilir zaten xD | |
| | | Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: Geri: GökChae*Yuki*Reika :333 Perş. Mart 26, 2009 2:28 pm | |
| * Yuki bara geldi...Koşarak kulise girdi... Reika: Aha YukiKo...Yuki: Gelmicek napıcaz ? Kovulucaz, maf olduk, bittik biz, parasız sokakta kaldık, öldük yaa...Reika: Yuki bi dur be...Sakin ol abicim...Bak bu arkadaş GökChae yerine çıkabilceğini söyledi.Yuki: Arkadaş ? :/Reika: Şey adın neydi senin ?Tora: Tora*ydı...xDYuki: Ne iş yaparsın sen ?Tora: Benim grubum var, orda gitaristim...Yuki: Hımm...GökChae*nin yerini tutamaz ki, olmaz ya...Reika: İşten kovulmamak için...Yoksa patron bizi kovar!!Yuki: Off =S...Pekii, temam. *Gece olmuştu.Barın çalışanı olan genç kız Yuki, GökChae ve Reika*nın grubunun adını sahnede yankıladığında grup çoktan çıkmıştı.Karanlık sahnede sadece Yuki*nin ışığı yanıyordu.Reika ve Tora gözükmüyordu.O sırada GökChae kulise girdi ordaki kızla konuştu... GökChae: Reika ve Yuko nerde ?Kız: Sahneye çıktılar...Hemde şimdi.GökChae: Benim yerime başkasını aldılar mı ?Kız: Bilmiyorum... *GökChae gitarını gördü, eline aldı ve ardından boynundan geçiriyordu aynı zamanda sahneye doğru yol aldı.Kenardan onlara baktı.Tora*yı gördü ve ona seslendi. GökChae: Pişt Pişt !!!Tora: Efendim ??GökChae: Sanırım seni benim yerime aldılar ??Tora: Aa sen o musun ? Hemen geç hadi... *GökChae büyük adımlarla yerine tam geçti ki ışıklar yandı.Reika yanına baktığında orda Tora yerine tüm güzelliği ile GökChae*yi görünce bir anda bir çığlık attı.Bu çığlığı yalnızca GökChae ve Yuki duydu.Yuki noldunu anlamak için arkasına döndü. Reika: GökChae^^GökChae: Kaçtım geldim :3 *Bir kaç şarkıdan sonra daha şarkı söylemek istemeyen Yuki selamını verdi ve kulise gittiler...Tora ordaydı. GökChae: Benim yerime bu çocuğu mu aldınız ?Reika: Evet, adı Tora...Bak buda GökChae^^Tora: Memnun oldum... Sizin yerinizi tutamadım ama...xDGökChae: Olsun...Bende memnun oldum...Yuki: Oh ya iyiki kaçtın ha xD Sensiz sahneye çıkmaya tırsıyorum şerefsizim xDGökChae: Kaçtık işte değerimi bilin xD Ama zor oldu ha o.OReika: Ananla baban odana bakmasın sakın ?GökChae: Gurk !Yuki: Hadi eve gidelim o zaman...GökChae: Arabayla gitsek ya...Tora: Ben bırakırım sizi...Reika: Tamam xD *4*üde yola çıktı... SON...xD Devamı gelicektir :33333333333 xD | |
| | | SuG.Oi Normal Üye
Mesaj Sayısı : 58 Kayıt tarihi : 17/03/09 İş/Hobiler : MüZiK DiNLeMeK--BaTeRi ÇaLMaK-- Lakap : eViL DeViL eSo--SaPıK--TaKe.CHaN--oPPa--ReiKa--KiRai..
| Konu: Geri: GökChae*Yuki*Reika :333 C.tesi Mart 28, 2009 2:40 pm | |
| vöhey !!! bittim Lan xD reiKa *.* xD zuhaaa xD Lan batericimiz yok xD basscı oLmuşum aböww xD süPPersin anam xD divam divam x.d | |
| | | Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: GökChae*Yuki*Reika :333 C.tesi Mart 28, 2009 3:51 pm | |
| ya bateriye öyle bi angut çıkıyodur salla abicim xD Vöhey* benim değil mi lan :/ çakarım haa xD Divamına ölim emi Essün xD Temam edecem xD | |
| | | shinigami91 Tembel Moderatör
| Konu: Geri: GökChae*Yuki*Reika :333 Paz Mart 29, 2009 2:22 pm | |
| senden iyi bi' yazar olur lan xD çok güzel bi' hikaye olmus valla xD bi' de ben kendimi o angut bateristin yerinde görürsem tam bi' süper olucak ama xD bi' .. bi' .. baska bi' diyecek bi'şey bulamadım xD xP XP XP | |
| | | SuG.Oi Normal Üye
Mesaj Sayısı : 58 Kayıt tarihi : 17/03/09 İş/Hobiler : MüZiK DiNLeMeK--BaTeRi ÇaLMaK-- Lakap : eViL DeViL eSo--SaPıK--TaKe.CHaN--oPPa--ReiKa--KiRai..
| Konu: Geri: GökChae*Yuki*Reika :333 Paz Mart 29, 2009 2:24 pm | |
| ahaha xD biLqe enişteni de hikayeye kat nen xD | |
| | | SuG.Oi Normal Üye
| Konu: Geri: GökChae*Yuki*Reika :333 Paz Mart 29, 2009 2:25 pm | |
| bide yeni böLüm ekLe yhaaaaaaaaaxD | |
| | | Yuki MaD AdmiN
| | | | Yuki MaD AdmiN
| | | | Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: GökChae*Yuki*Reika :333 Ptsi Nis. 06, 2009 3:45 pm | |
| *Gece olmuştu...Hava soğuktu. Reika eve gelmişti. Reika annesi ile çok iyi anlaşırdı. Onu çok severdi. Babası ile arası iyi değildi. Hatta babasına karşı çok değişik duygular hissediyordu. Belkide nefretti hissettiği şey. Kendiside bilmiyorumdu...Reika içeri girdi.
Reika: Şey ben odamdayım... Babası: Dur, gel buraya ! Reika: Efendim ? Babası: Nerdeydin ? Reika: Gökchae ve Yuki*yele birlikteydim. Babası: Gece saat kaç biliyosun ?? Reika: Eee ne olmuş ? Babası: Ha çok normal bişey...Tamam o zaman bende seni evden kovuyorum. Bu saatee dışarda olmayı biliyosan dışarda kalmayıda öğren. GökChaenin Yukinin yanına git bakalım. Oluyo muymuş ? Reika: Sanki bende senin evinde kalmaya meraklıydım dimi ?! Ben gidiyorum anne... Annesi: Yavrum nereye gidiyosun ? Reika: Giderim ben...
*Reika evden hırsla çıktı. Nereye gidiceğini bilmiyordu. Ama evden böylesine çıkmakta hoşuna gitmişti. O evde kalmayı sevmiyordu. Belki izin alıpta kalamadığı arkadaşı GökChaede bu sayede kalabilirdi. Doğru GökChaenin evine gitti. Kapıyı çaldı.
GökChae: Aa Reikaaa nabıyoon ? Reika: Babam evden kovdu. Burda kalabilir miyim ? GökChae: Yaa Reikaam yaa çok isteerrdiiim amaa anneeem var yaa herşeye karşıı yaaa off arkadaşlarımın gelmesine izin vermiyoooo... Reika: Hadi yaa...Israr etseen. La beni Yukinin evine yollama...Pardon ev değildi kulübesi, yada parkına... GökChae xD xD xD Reika kusura bakma yaa... Reika: Tamam GökChae anladıımm HÖH ölebilir miyim ? GökChae: Hayır xD Reika: Herşeyden nefret ediyorum...Hele Yukiden...Offf... GökChae: Sen gerçekten manyadın bee xD
*Reika elbetteki Yukiden nefret etmiyodu ( çaharım xD) Ama Yuki'nin anası ve babası öldüğü için kalıcak bir evi yoktu. Gereksiz bir abisi vardı. Ondanda nefret ediyordu. Onun yanında değilde dışarda kalıyordu. Böyle yaşamayı seviyodu xD Reika kulübenin önüne geldi. İçerden sesler geliyordu. Tahtaya tıklattı.
Yuki: Aa Reika hayreet xD Hoşgeldün xD Reika: Babam evden kovdu. Yuki: Oha xD Geeç...Seni biriyle tanıştırciim... Reika: Hea kim o ? Yuki: Bah bu Fatik ! xD Fatik: Hi xD ! Reika: Evet Fatik, tanıyorum askerlik arkadaşım... Allahım yaa...Babanın oğlu mu kızım aç olayı ? Yuki: Haklı ! xD Şey ya...Bizim grupta bateriye geldüü xD Enüştem xD Reika: Haa diğer angut ? Yuki: O benim problemim değil xD... Fatik: Artık yeni tembel bateri arkiniz benüm xD Yuki: Aa o konuya girmee eheheheheheheh xD Nihah xD o.O Fatik: Niye tembel bi' arkinizi kabullenemezler mi ? Reika: Alıştık xD Fatik: Hea...Neyse hemen bişiyler çalalım mı? Yuki: Manyaşma xD Lahevlavelakuvvete xD (gerisini enüştecim bilir ) Yarın barda çalarız. Reika: Yarın eve alırlar umarım gitarım evde kaldı. Yuki: Kuliste var yaaa... Reika: O bozuldu bi sorunu var onuunn... Yuki: Hay ben böyle gitarııınn... Fatik: Hea ? Yuki: Çok seviyorumm xD
*GökChae koşarak pencereden içeri daldı.
Yuki: Ananın...Laan o.O Kimse benim evime böyle dalamaz ! :/ Fatik: Ev haa !! xD xD xD Yuki: Kulübede denir... Fatik: Kulübe...Çatısı yok xD xD xD GökChae: Bu Kim be ? Fatik: Şimcik efendim kendimi size izah ediyiiim...Ben bu grubuun baterisine üye oldum ve artık burda böyle bir işte çalışmak için izin kağıdım sağ olsun baldızım Yuki tarafından imzalandı.... GökChae: Ne dedi o ? Yuki: Grupta bateriye gildi xD Artık bizimlen xD GökChae: Haaa iyi diğerinden daha iyi gibi xD Yuki: Ona amele taklidi yapmayın abi xD Grubun normal insanı senin gibi benim gibi xD Fatik: Yuki çok normaldir xD Yuki: Enüşteciiim öhö yani xD Fatik : Tamam xD xD GökChae: La ben evden kaçtım. Reika: İyi hal ettin...fark ederlerse ?? GökChae: Ya bana ne ya annem sıkıyo zaten beniii... Reika: Benide babam...En iyisi evden taşınmak... Yuki: Nereye uçcanız abi ya ? Fatik: Benim eve gidin. Kimse yok orda..Gerçi bi kaç kişi gelir gider ama ev arkadaşlarım karı-kız erkek herif karışımı xD Yuki: Oğluumm senin evin kalabalıktır yaa xD Reika: Yol geçen hanı mıymış ? xD Fatik: Ya ne bilim çevre kalabalık olunca xD GökChae: Oraya gerek yok hacılar xD Ben bulurum biyer... Yuki: Buranın nesi var abi yaa ?? Reika: Hadi parkta yatsak daha iy burda fareler var.. Yuki: Haa besliyorum xD GökChae: Hadi gidelim o zaman sende gil...
*Fatik GökChae ve Reika kulübeden dışarı çıkarlar...
Yuki: Buranın nesi var ya ???!!! o.O
Bitti xD Sıkıldım xD
En son IsYuTaRu tarafından Ptsi Nis. 06, 2009 3:57 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| Konu: Geri: GökChae*Yuki*Reika :333 Ptsi Nis. 06, 2009 3:55 pm | |
| | |
| | | Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: GökChae*Yuki*Reika :333 Ptsi Nis. 06, 2009 3:56 pm | |
| sağol enüştecüüüüüüüm xD ^^ | |
| Konu: Geri: GökChae*Yuki*Reika :333 Ptsi Nis. 06, 2009 4:04 pm | |
| sen sağol baldız*mMmMmMMmmMmmMm | |
| | | Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: GökChae*Yuki*Reika :333 Ptsi Nis. 06, 2009 4:23 pm | |
| bişiy değil yav xD enüştecüğüüüüü^^ | |
| | | | GökChae*Yuki*Reika :333 | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|