Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: Anne karnındaki ikizlerin diyalogları xD Cuma Mart 20, 2009 3:38 pm | |
| Ya kenara çekilsene - Kes, Allah’ın cenini seni
……………………………..
- Bak hareket yapma kordonunu ısırırım - Sen duurr daha, sen duurr, dışarda görüşcez seninle
…………………………….
- Şşt baksana - Ne var - Bu ne - Ya ne bela şeysin, ne bileyim.
……………………………
- Biz şimdi ikizmi oluyoz abi - Yok üçüz - Aa üçüncü nerede - Başıma belamısın sen ya.
…………………………..
- Burnumu ısırma bak tekme atarım - Atamazki atamazki - All (taaapp!) Tüh ıskaladık. Pardon anne isteyerek olmadı………………………….. - Erkek sen dışarı gelsene - Erkek mi o ne? - Ne bileyim geçen dışarıda konuşurlarken duyudum. Biri erkek olacak diyolardı - Ee ben erkeksem o zaman sen ne oluyosun - Bilmem ??
…………………………
- Ya bi dursana - Ya sıkıldım bea - İki dakka rahat durda yüzüme bakayım - yüz mü ?? - sende çok safsın - saf ne ki? - ıııııııı
……………………………..
- Önce ben çıkıcam - Hayır ben - Sen çıkamazsın - Nedenmiş - Ehe, kordonu bacağına düğüm attım çünkü ahahahahah Voheeey ??? Koptum beeeeeen xD | |
|
SuG.Oi Normal Üye
Mesaj Sayısı : 58 Kayıt tarihi : 17/03/09 İş/Hobiler : MüZiK DiNLeMeK--BaTeRi ÇaLMaK-- Lakap : eViL DeViL eSo--SaPıK--TaKe.CHaN--oPPa--ReiKa--KiRai..
| Konu: Geri: Anne karnındaki ikizlerin diyalogları xD Cuma Mart 20, 2009 4:16 pm | |
| ahahah xD koptum yha xD ikiz çocukLarım oLmaLı ahahah xD | |
|
Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: Geri: Anne karnındaki ikizlerin diyalogları xD Cuma Mart 20, 2009 6:17 pm | |
| Kimden olcak ki x:=X Nihahah xD gerçekten süperler ama yaa xD Harbi bide box yaparlarsa xD | |
|