Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: Polis-Sarhoş Diyalogları...Nihah xD Cuma Mart 20, 2009 3:22 pm | |
| polis- alkollümüyüz genç? genç- seni bilmem ben bi tek attım evden çıkarken..
-iyi aksamlar gencler alkol aldıkmı? -(bos raki sisesini gostererek) valla bitti, yenisini almaya gidiyorduk
polis : (kimliğini arabanın camına dayayarak) - polis ! arkadaş : (kimliğini arabanın camına dayayarak) - vatandaş
polis - alkol var mı alkol? vatandaş - bira kaldıysa polise versenize
- alkol aldik mi? - eh ictik bisiler - ne kadar ictin? - onu birazdan alkolmetre soyleyecek, hadi uflet bakalim - iyi ufle o zaman
araba takla atmıştır ve ters durmaktadır trafik polisi yaklaşır cama eğilir ve sorar : polis - beyefendi takla atmışınız alkollü şoför - atmışsam atmışım sana ne !
- iyi aksamlar. - ooo iyi aksamlar polis bey. biz gecerken ugramistik bir gorelim diye,gidelim artik. - yok gitme gel gel. - rahatsiz etmeseydik. - ehliyet ruhsat lutfen - peki. Ne akıllılar xD xD
| |
|
SuG.Oi Normal Üye
Mesaj Sayısı : 58 Kayıt tarihi : 17/03/09 İş/Hobiler : MüZiK DiNLeMeK--BaTeRi ÇaLMaK-- Lakap : eViL DeViL eSo--SaPıK--TaKe.CHaN--oPPa--ReiKa--KiRai..
| Konu: Geri: Polis-Sarhoş Diyalogları...Nihah xD Cuma Mart 20, 2009 4:17 pm | |
| polis : (kimliğini arabanın camına dayayarak) - polis ! arkadaş : (kimliğini arabanın camına dayayarak) - vatandaş burda öLdüm yha xD yarıLdım ahayhuahjaha8 xD abarttım o.O xD saoL biLgcik xD | |
|
Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: Geri: Polis-Sarhoş Diyalogları...Nihah xD Cuma Mart 20, 2009 6:16 pm | |
| önemli değil Essin*im...xD yarıldın mı ? GökChae*ye diyim yapıştırdın gıı xD | |
|
Ryu.Aya~ S.moderatör
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 07/04/09 Yaş : 31 Nerden : Ahh..ahh...O konuyu açmayalım xD Lakap : ....,Kitty,Cat,Kumiee,MinJia,Shinigami Lady,Çakma Japon,Kane,Şeker Kız,Ucubemsi insanımsı kedi görünümlü yaratık,Efüü,Kuzucan,Blossom xD,Minnie,Anna Venus....
| Konu: Geri: Polis-Sarhoş Diyalogları...Nihah xD Salı Nis. 28, 2009 2:33 pm | |
| polis : (kimliğini arabanın camına dayayarak) - polis ! arkadaş : (kimliğini arabanın camına dayayarak) - vatandaş
Hay allahım ya xD | |
|