AeON FLux Toracı Admin
Mesaj Sayısı : 53 Kayıt tarihi : 20/04/09 Nerden : Katiller Toplantısından uzun zaman olmuştu yha !!BilGe sende bekleniyon xD İş/Hobiler : Oyuncu--Şarkıcı--Gitarist--Piyanist--Satanist--Doktor--Hasta--Cix olucem yha xD Lakap : ÇaYlaN--Quinn--RuRuSnapp--Snapp--Ukala--YaratıK--ÇıTır--Muhabbet Kuşu--oPPa--KraliÇeM--GökChae--Chalsa ChreeY--LonelY--loneliessin--Chae----xD
| Konu: Okul Müdürünün odasına Neden girersin ?? Ptsi Mayıs 04, 2009 9:34 pm | |
| *Genelde dayak yerim..
*Velim gelmiştir..
*Öpüşürken yakalandım..
*Ben bi kızım erkek soyunma odasında işim ne ?
*İstemeden Hocaya küfür ettim...
*Yakıt parasını yine unutmuşum...
*Kitabım yok !
*Ödevimi yapmamışım !!
*Dün okuldan kaçmıştım yeni jeton düştü !!
*Aramada cebimden sigara çıktı.O kadar da benim değil dedim yha cidden benim değil xPP
*Kravatım aşşadaydı !!
*Aseton bitmişti ojelerim kaldı !!
*Neymiş ! Gözümde rimel varmış! Ana o.O babababa xD Yuh bee xD xPP
*Dersin ortasında telefon çalar mı yha ??
*Ohh iyi yaptım kafa göz daldım !! Sen misin manitama asılan !!
*Kimse bana salak diyemez !!
*Yuh bea sadece yanıma oturdu..Arkadaşız hem biz xPPP (Gibi xD ) | |
|
Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: Geri: Okul Müdürünün odasına Neden girersin ?? Çarş. Mayıs 06, 2009 3:35 pm | |
| Tabiii kide birine dövmüşümdür xD | |
|
AeON FLux Toracı Admin
Mesaj Sayısı : 53 Kayıt tarihi : 20/04/09 Nerden : Katiller Toplantısından uzun zaman olmuştu yha !!BilGe sende bekleniyon xD İş/Hobiler : Oyuncu--Şarkıcı--Gitarist--Piyanist--Satanist--Doktor--Hasta--Cix olucem yha xD Lakap : ÇaYlaN--Quinn--RuRuSnapp--Snapp--Ukala--YaratıK--ÇıTır--Muhabbet Kuşu--oPPa--KraliÇeM--GökChae--Chalsa ChreeY--LonelY--loneliessin--Chae----xD
| Konu: Geri: Okul Müdürünün odasına Neden girersin ?? Çarş. Mayıs 06, 2009 6:14 pm | |
| hahahahha xD Katılıyorum.. İşim çetelerle uğraşmak xD | |
|