AeON FLux Toracı Admin
Mesaj Sayısı : 53 Kayıt tarihi : 20/04/09 Nerden : Katiller Toplantısından uzun zaman olmuştu yha !!BilGe sende bekleniyon xD İş/Hobiler : Oyuncu--Şarkıcı--Gitarist--Piyanist--Satanist--Doktor--Hasta--Cix olucem yha xD Lakap : ÇaYlaN--Quinn--RuRuSnapp--Snapp--Ukala--YaratıK--ÇıTır--Muhabbet Kuşu--oPPa--KraliÇeM--GökChae--Chalsa ChreeY--LonelY--loneliessin--Chae----xD
| Konu: Okuldasın camdan aşşa atlicaksın ! Neden ? Ptsi Mayıs 04, 2009 9:21 pm | |
| *Kavga ettim...
*Boğuluyorum ne sıkıcı bir hoca !
*Bu gün yeteri kadar kötüydüm hocanın beni azarlaması üzerine tuz biber oldu öleceğim..
*Sevdiğim çocuk bi kızın yanına oturmuş ! Ağliciiim...
*Ne sinir bi hoca lan bu taktı bana manyah !! Elvedaaaaaa xD
*Bittim ben sınav çok kötü geçti xS
*Aha yazılıdan 26 almışımççHadi bana eyvallah !
Hoca : Nereye oğlum ??
Öğrenci : Hocam ben atlamazsam babam bu notu duyunca kesin kendi gelip atıcak !
Hoca : o.O oğlum ben babanla konuşurum..
Öğrenci : Hocam sizin yanınızda düzeltir der.eve gidince orda camdan aşşa atar..
Öğrencinin arkadaşı : Siz en alt katta oturmuyo muydunuz ??
Öğrenci : O bulur atıcak bir yer !!
Hoca : Saçmalama oğlum geç yerine.. Çalışsaydın sende !!
öğrenci : Amaaaan hep suçu bende bul sen de haa ? Dersi sıkıcı işleyen sensin camdan atılan benim !
der ve Hocayı camdan aşşa atar !! Bu arada ders kaynar xD
Tüm öğretmenler Öğrenciyi dövsede !
Diğer öğrencilerin mutluluğu o öğrenciye yeter XD
2 yıl sonra !!!
Öğrenci : O günden sonra yeni bir hoca geldi xD derste başarılı oldum xD babam beni camdan aşşa atmıyo artık !
hoca içinse artık çok geç napiim xD
Onun yerin de ben olabilirdim..
Gerçi 2 yıl olmasına rağmen gözümdeki morluk hala duryo ama çok takan da yok boşver..
Hoca için gerçekten çok üzgünüm..El Fatihaaaaaa xD
Muhabir : Son olarak ne söylemek istersiniz ??
Öğrenci : Allah rahmet eylesin !! Ne diyem ki bacım !!
(Gibi şeyler de yazabilirsiniz xD Bunu ben uydurdum mesela xD ) | |
|
Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: Geri: Okuldasın camdan aşşa atlicaksın ! Neden ? Çarş. Mayıs 06, 2009 3:33 pm | |
| Valla atlamadım ama öyle bişey olursa ya biri beni gıcık etmiştir yada ders sıkıcıdır xD | |
|