DiR En Grey Diru hakkında herşey... |
|
| Şeytan Diyor ki; | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: Şeytan Diyor ki; Salı Mart 17, 2009 4:37 pm | |
| Şeytan ne diyorsa yazın gayre xD xD Şeytan diyor ki; Japonya*ya kaç xD | |
| | | SuG.Oi Normal Üye
Mesaj Sayısı : 58 Kayıt tarihi : 17/03/09 İş/Hobiler : MüZiK DiNLeMeK--BaTeRi ÇaLMaK-- Lakap : eViL DeViL eSo--SaPıK--TaKe.CHaN--oPPa--ReiKa--KiRai..
| Konu: Geri: Şeytan Diyor ki; Çarş. Mart 18, 2009 5:22 pm | |
| $€ytan d!ok!€ : ÇağLay.la KaWGa €t k!€ Kıçından D€foLsun -__-'' uLan B! L€Z a$ıK eks!kt! aLLam Yha -__-XDXD | |
| | | Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: Geri: Şeytan Diyor ki; Cuma Mart 20, 2009 6:14 pm | |
| şeytan diyor ki; bu gece evden kaç...nihahahah xD | |
| | | shinigami91 Tembel Moderatör
| Konu: Geri: Şeytan Diyor ki; Ptsi Nis. 06, 2009 4:37 pm | |
| şeytan diyor ki yanaş şuna adını anma sataş şuna bu oyunu görünce hep aklıma bu geliyo doğru mu söylüyorum onu da bilmiyorum xD | |
| | | Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: Şeytan Diyor ki; Ptsi Nis. 06, 2009 4:45 pm | |
| onu ben yazardım hep ya xD bu ara ben ne ediyosam onu yapıyon haa xD şeytan diyur kiii; O'nun evine git seni seviyuruumm dee xD Kyoya benziyo zaten korkuyorum çocuktan xD | |
| | | shinigami91 Tembel Moderatör
| Konu: Geri: Şeytan Diyor ki; Ptsi Nis. 06, 2009 4:52 pm | |
| şeytan bişe demio sustu vala | |
| | | Ryu.Aya~ S.moderatör
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 07/04/09 Yaş : 31 Nerden : Ahh..ahh...O konuyu açmayalım xD Lakap : ....,Kitty,Cat,Kumiee,MinJia,Shinigami Lady,Çakma Japon,Kane,Şeker Kız,Ucubemsi insanımsı kedi görünümlü yaratık,Efüü,Kuzucan,Blossom xD,Minnie,Anna Venus....
| Konu: Geri: Şeytan Diyor ki; Çarş. Nis. 08, 2009 1:57 pm | |
| | |
| | | toDoshi*meSce
Mesaj Sayısı : 79 Kayıt tarihi : 19/03/09 Nerden : cehennem İş/Hobiler : müzik Lakap : sibiryalı manyak
| Konu: Geri: Şeytan Diyor ki; Çarş. Nis. 08, 2009 2:58 pm | |
| seytan diyorki çek git yavrum buralardan | |
| | | Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: Şeytan Diyor ki; Çarş. Nis. 08, 2009 3:46 pm | |
| şeytan diyo kiiiiiiiiii; şu linki al biyerinee şey yaa allahım tir bastıı bee :/ off yaa çalışmıyo angut pc. :/ | |
| | | toDoshi*meSce
Mesaj Sayısı : 79 Kayıt tarihi : 19/03/09 Nerden : cehennem İş/Hobiler : müzik Lakap : sibiryalı manyak
| Konu: Geri: Şeytan Diyor ki; Perş. Nis. 09, 2009 5:50 pm | |
| şeytan diyorki hamileyim de ewlen onla | |
| | | Ryu.Aya~ S.moderatör
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 07/04/09 Yaş : 31 Nerden : Ahh..ahh...O konuyu açmayalım xD Lakap : ....,Kitty,Cat,Kumiee,MinJia,Shinigami Lady,Çakma Japon,Kane,Şeker Kız,Ucubemsi insanımsı kedi görünümlü yaratık,Efüü,Kuzucan,Blossom xD,Minnie,Anna Venus....
| | | | Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: Şeytan Diyor ki; Cuma Nis. 10, 2009 4:38 pm | |
| Şeytan diyo ki; Git önce işkence yap, sonra dövdürt, sonra yine işkence yaptır, sonra bileklerini kes onun, sonra salağaa başka türlü ikence yap, sonra ölsün gitsin, ahmak =S | |
| | | toDoshi*meSce
| Konu: Geri: Şeytan Diyor ki; Ptsi Nis. 13, 2009 4:21 pm | |
| şeytan diyorki hidenin yaptığını yap en hayırlısı vea git fatihi kaçır yeni bi hayat kur | |
| | | Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: Şeytan Diyor ki; Çarş. Nis. 15, 2009 1:25 pm | |
| Şeytan Diyo Ki; Kalk Git Evine Bişiy Olmaz Ya xD Manyak Değel Misin xD ? Benim Cevaba Bakalım xD " Ben Miii, Hemde Manyaak xD Yok No No No xD yanlış tanınıyuruum xD Ayıp xD" | |
| | | LiLyBeLL
Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 20/04/09 Nerden : Merssüüüünnn xD İş/Hobiler : j-musicc Lakap : kane's fury + LiiLyBeLL
| Konu: Geri: Şeytan Diyor ki; Ptsi Nis. 20, 2009 5:01 pm | |
| şeytan diyoki herkese ağız burun dal | |
| | | Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: Şeytan Diyor ki; Salı Nis. 21, 2009 10:35 am | |
| Şeytan Diyoo Kiiiiii Diru Konserine Git Diea Seslen xD Kumide Yardım Etcek xD Niaa | |
| | | | Şeytan Diyor ki; | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|