DiR En Grey Diru hakkında herşey... |
|
| Ne dinliyorum ! | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: Geri: Ne dinliyorum ! Paz Nis. 19, 2009 3:14 pm | |
| BiG BanG Daha Güzel Söylüyodur xD Nihahah xD Gerçi Ayrı Ayrı Şarkılar Ama xD Neysee Efendime Söyliyeyim xD 12012 - Butterfly xD | |
| | | Ryu.Aya~ S.moderatör
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 07/04/09 Yaş : 31 Nerden : Ahh..ahh...O konuyu açmayalım xD Lakap : ....,Kitty,Cat,Kumiee,MinJia,Shinigami Lady,Çakma Japon,Kane,Şeker Kız,Ucubemsi insanımsı kedi görünümlü yaratık,Efüü,Kuzucan,Blossom xD,Minnie,Anna Venus....
| | | | LiLyBeLL
Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 20/04/09 Nerden : Merssüüüünnn xD İş/Hobiler : j-musicc Lakap : kane's fury + LiiLyBeLL
| Konu: Geri: Ne dinliyorum ! Ptsi Nis. 20, 2009 5:02 pm | |
| LM.C-88 dönüp dolaşıp bu şarkıyı dinliyorum ya | |
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 07/04/09 Yaş : 31 Nerden : Ahh..ahh...O konuyu açmayalım xD Lakap : ....,Kitty,Cat,Kumiee,MinJia,Shinigami Lady,Çakma Japon,Kane,Şeker Kız,Ucubemsi insanımsı kedi görünümlü yaratık,Efüü,Kuzucan,Blossom xD,Minnie,Anna Venus....
| Konu: Geri: Ne dinliyorum ! Salı Nis. 28, 2009 12:48 pm | |
| Big Bang-Number One [Baby I luv ur stlyle ur smile (Gd cırlıyo arada Say Whaatt?! xD)] [T.O.P*da başladı o.O OMG xD O ses senden mi çıkıyo SeungHyun?o.O Gd*ye uyanın sonu xD]
| |
| | | Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: Geri: Ne dinliyorum ! Perş. Nis. 30, 2009 2:32 pm | |
| Avrupa Yakası'ndan Şahika'yı dinliyorum ! xD | |
| Konu: Geri: Ne dinliyorum ! Perş. Nis. 30, 2009 5:08 pm | |
| K- Over... Hay internet bağlantısı gibi senin yaa xD Msn açılmıyo net hemen kesiliveriyo katil olcam xD | |
| | | Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: Ne dinliyorum ! Cuma Mayıs 01, 2009 10:28 am | |
| Sakin anam ! xD Diru - Psycho | |
| | | | Ne dinliyorum ! | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|