DiR En Grey Diru hakkında herşey... |
|
| Sağ tuşa tıklayın yapıştırın xD | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: Sağ tuşa tıklayın yapıştırın xD Perş. Nis. 02, 2009 11:49 am | |
| Arkadaşlar sağ tuşta ne varsa tıklayın ve yapıştırın artık şansa ne çıkarsa xD Durun bahiim ni varmış bendee xD D'espairs Ray - Mary of the blood Oh My Gosh xD şarkııı xD | |
| | | SsHhYiM S.moderatör
Mesaj Sayısı : 26 Kayıt tarihi : 18/03/09 Nerden : Sdypyh xD Sen de gel xD İş/Hobiler : Avukat ol diye ısrar edenler var isteemiyorum yhaa xD Lakap : YashiM-manyak-fıshy xD Serious YY-meshh-LaYhNN*.*
| Konu: Geri: Sağ tuşa tıklayın yapıştırın xD Cuma Nis. 03, 2009 5:56 pm | |
| Ne düşünüyorsun ? = Ne tıkınıyorsun ? = Ne içiyorsun ? = Ne dinliyorsun ? = Kiminle chat yapıyorsun ? = Kaç saattir pcdesin ? = Daha oturcan mı ? = Pcden zıplayınca ne etcen hacı ? =
Anam deminki oyundan bende bu çıktı gız Bilge xD | |
| | | Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: Geri: Sağ tuşa tıklayın yapıştırın xD C.tesi Nis. 04, 2009 4:20 pm | |
| hehe xD süpersin xD Metallica şansa bu çıktıı xD | |
| | | shinigami91 Tembel Moderatör
| Konu: Geri: Sağ tuşa tıklayın yapıştırın xD Ptsi Nis. 06, 2009 3:02 pm | |
| Ne düşünüyorsun ? = Ne tıkınıyorsun ? = Ne içiyorsun ? = Ne dinliyorsun ? = Kiminle chat yapıyorsun ? = Kaç saattir pcdesin ? = Daha oturcan mı ? = Pcden zıplayınca ne etcen hacı ? = bana da bu çıkdıııı xD XD | |
| | | Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: Sağ tuşa tıklayın yapıştırın xD Ptsi Nis. 06, 2009 3:12 pm | |
| | |
| Konu: Geri: Sağ tuşa tıklayın yapıştırın xD Ptsi Nis. 06, 2009 3:13 pm | |
| hea evet saol baldızckım bende hala aynı şey var xD | |
| | | Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: Sağ tuşa tıklayın yapıştırın xD Ptsi Nis. 06, 2009 3:15 pm | |
| değiştir uleyn xD Seo Taiji Resimlerine bakmak amacıyla klasörden kopi yaptım xD | |
| Konu: Geri: Sağ tuşa tıklayın yapıştırın xD Ptsi Nis. 06, 2009 4:23 pm | |
| <Kişisel bir ileti girin> | |
| | | Yuki MaD AdmiN
| | | | shinigami91 Tembel Moderatör
| Konu: Geri: Sağ tuşa tıklayın yapıştırın xD Ptsi Nis. 06, 2009 4:56 pm | |
| I don't like your girlfriend! bu çıkdı | |
| | | Ryu.Aya~ S.moderatör
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 07/04/09 Yaş : 31 Nerden : Ahh..ahh...O konuyu açmayalım xD Lakap : ....,Kitty,Cat,Kumiee,MinJia,Shinigami Lady,Çakma Japon,Kane,Şeker Kız,Ucubemsi insanımsı kedi görünümlü yaratık,Efüü,Kuzucan,Blossom xD,Minnie,Anna Venus....
| | | | toDoshi*meSce
Mesaj Sayısı : 79 Kayıt tarihi : 19/03/09 Nerden : cehennem İş/Hobiler : müzik Lakap : sibiryalı manyak
| Konu: Geri: Sağ tuşa tıklayın yapıştırın xD Çarş. Nis. 08, 2009 3:00 pm | |
| Remember those walls I built inşa ettiğim tüm duvarları hatırla Well Baby they are turning down pekala bebeğim, hepsi yıkılıyor şimdi And they didnt even put up a fight hatta kavgaya karşı koymadılar bile They didnt even make a sound hatta ses bile çıkarmadılar I found a way to let you in senin içeri girmen için yeni bir yol buldumm But I never really had a doubt ama gerçekten hiç bir kuşkum yok Standing in the light of your halo senin ışık halkanın ışığında durmaktan. I got my angel now şimdi kendi meleğime sahibim
Its Ive been awaken uyanıyormuşum gibi (farkına varıyormuşum gibi) Every rule I had to break kırmak zorunda olduğum her kural Its the risk that Im taking aldığım risktir I aint never gonna shut you out ama asla seni dışarı da bırakmayacağım
Every Im looking now şimdi baktığım her yerde Im surrounded by your embrace senin kucaklamanla sarmalandım Baby I can see your halo bebeğim senin ışık halkanı görebiliyorum You know youre my saving grace sen benim huzurumu (mutluluğumu) koruyorsun Youre everything I needmore sen ihtiyacım olan herşey ve bundan daha fazlasısın Its written all over your face hepsi senin yüzünde yazıyor Baby I can feel your halo bebeğim ışık halkanı hissedebiliyorum Pray wont fade away dua ediyorum gözden kaybolmasın diye
I can do your halo senin ışık halkana hizmet edebilirm I can see your halo senin ışık halkanı görebiliyorum I can be your halo senin ışık halkan olabilirm I can see your halo senin ışık halkanı görebiliyorum
Hit me a ray of sun bana güneş ışıkları gibi ulaştın Burning through my darkness night karanlık gecem boyunca yandın Youre the only one that I want sen benim ihtiyacım olan tek şeysin I got addicted to your love senin aşkına bağımlı oldum I swore Id never fall again yemin ettim bir daha çökmeyeceğim diye But this dont even feel falling ama bu çökmeye (düşmeye) bile benzemiyordu Gravity camed again yerçekimi tekrardan belirdi To pull me back to the ground again beni yeniden yeryüzüne döndürmek için ...
Its Ive been awaken uyanıyormuşum gibi (farkına varıyormuşum gibi) Every rule I had to break kırmak zorunda olduğum her kural Its the risk that Im taking aldığım risktir I aint never gonna shut you out ama asla seni dışarı da bırakmayacağım
Every Im looking now şimdi baktığım her yerde Im surrounded by your embrace senin kucaklamanla sarmalandım Baby I can see your halo bebeğim senin ışık halkanı görebiliyorum You know youre my saving grace sen benim huzurumu (mutluluğumu) koruyorsun Youre everything I needmore sen ihtiyacım olan herşey ve bundan daha fazlasısın Its written all over your face hepsi senin yüzünde yazıyor Baby I can feel your halo bebeğim ışık halkanı hissedebiliyorum Pray wont fade away dua ediyorum gözden kaybolmasın diye
I can do your halo senin ışık halkana hizmet edebilirm I can see your halo senin ışık halkanı görebiliyorum I can be your halo senin ışık halkan olabilirm I can see your halo senin ışık halkanı görebiliyorum
ne kopyalamışım be puff | |
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 07/04/09 Yaş : 31 Nerden : Ahh..ahh...O konuyu açmayalım xD Lakap : ....,Kitty,Cat,Kumiee,MinJia,Shinigami Lady,Çakma Japon,Kane,Şeker Kız,Ucubemsi insanımsı kedi görünümlü yaratık,Efüü,Kuzucan,Blossom xD,Minnie,Anna Venus....
| Konu: Geri: Sağ tuşa tıklayın yapıştırın xD Çarş. Nis. 08, 2009 3:30 pm | |
| | |
| | | toDoshi*meSce
Mesaj Sayısı : 79 Kayıt tarihi : 19/03/09 Nerden : cehennem İş/Hobiler : müzik Lakap : sibiryalı manyak
| Konu: Geri: Sağ tuşa tıklayın yapıştırın xD Çarş. Nis. 08, 2009 3:41 pm | |
| | |
| Konu: Geri: Sağ tuşa tıklayın yapıştırın xD Perş. Nis. 09, 2009 11:50 am | |
| | |
| | | toDoshi*meSce
| Konu: Geri: Sağ tuşa tıklayın yapıştırın xD Ptsi Nis. 13, 2009 4:25 pm | |
| I try to give it up whenever but never forget you forever I really really want you tonight but you never ever hold me tight
I try to give it up whenever but never forget you forever I really really want you tonight but you never ever hold me tight
Hitomitojite yume no naka e sotto suberikonde Demo hontou no takaramono mitsukerarenai mama otona ni natteyuku Kakehiki no kotoba to tashikametai shinjitsu kisetsu wa nagarete toorisugita toshitemo wasurenai de ne eien ni...
Misekake no i love you hibiwareta i miss you konna yoru wa omoimegutte Yokubou dakeja kono hoshi mo tsuki mo kagayakanai kara tsunagiawaseteitai kuruoshiku
yubi ni saita shiroi hana wa utsukushikumo hakanaku midarechitteku tomadoi ame ga nakinurete to orisugiru uso demo ii tada tsuyoku dakishimete saigou no melody
nanairo no hikari atsumete chiisa na yuuki ni kaeru Mada fumidasenai kooritsuita migi ashi tokehajimeta
Kizuguchi mo kaikan ni tamashii goto sasagete Afuredasu shizuku sono kuchibiru de fusagitomete imasugu...
Kanashimi no I love you kiekaketa I need you Konna yoru wa omoi megutte Onaji kotobaja nimo todokanai kokoro goto kowashite hoshii no ni hageshiku
yubi ni saita akai hana wa shizuka ni fukaku to ikakete yuku ameagari nijimo denai kono sora no shita ni hitori kiri tada tsuyoku dakishimete saigou no melody
Eien ni....
Misekake no i love you hibiwareta i miss you konna yoru wa omoimegutte Yokubou dakeja kono hoshi mo tsuki mo kagayakanai kara tsunagiawaseteitai kuruoshiku
yubi ni saita shiroi hana wa utsukushikumo hakanaku midarechitteku tomadoi ame ga nakinurete to orisugiru uso demo ii tada tsuyoku dakishimete saigou no melody
I try to give it up whenever but never forget you forever I really really want you tonight but you never ever hold me tight
I try to give it up whenever but never forget you forever I really really want you tonight but you never ever hold me tight | |
| | | Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: Sağ tuşa tıklayın yapıştırın xD Ptsi Nis. 13, 2009 4:28 pm | |
| Dir en Grey - Conceived Sorrow Daha Demin Oyun İçin Kopyalamıştım | |
| Konu: Geri: Sağ tuşa tıklayın yapıştırın xD Ptsi Nis. 13, 2009 4:30 pm | |
| hiç bişey kopyalamamışım XD | |
| Konu: Geri: Sağ tuşa tıklayın yapıştırın xD Çarş. Nis. 15, 2009 12:22 pm | |
| | |
| | | Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: Sağ tuşa tıklayın yapıştırın xD Çarş. Nis. 15, 2009 12:36 pm | |
|
En son *HiDeTo* tarafından Çarş. Nis. 15, 2009 12:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | | SsHhYiM S.moderatör
Mesaj Sayısı : 26 Kayıt tarihi : 18/03/09 Nerden : Sdypyh xD Sen de gel xD İş/Hobiler : Avukat ol diye ısrar edenler var isteemiyorum yhaa xD Lakap : YashiM-manyak-fıshy xD Serious YY-meshh-LaYhNN*.*
| Konu: Geri: Sağ tuşa tıklayın yapıştırın xD C.tesi Mayıs 02, 2009 1:35 pm | |
| Immmmmmm xD YanLızLıK Bu OLsA GeReK !! Bu çıktı yaa ne ilginç xD ehehehe xD | |
| | | | Sağ tuşa tıklayın yapıştırın xD | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|