| Sık sık doldurun arkidişler xD | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: Sık sık doldurun arkidişler xD Perş. Nis. 02, 2009 11:42 am | |
| Ne düşünüyorsun ? = Ne tıkınıyorsun ? = Ne içiyorsun ? = Ne dinliyorsun ? = Kiminle chat yapıyorsun ? = Kaç saattir pcdesin ? = Daha oturcan mı ? = Pcden zıplayınca ne etcen hacı ? = Doldurun xD Dur bende doldurim xD Ne düşünüyorsun ? = Aylak aylak durcama ne etsem acep xD Ne tıkınıyorsun ? = Açız bee xD Ne içiyorsun ? = Suu o.O Ne dinliyorsun ? = DiR En Grey- The Final *.* Kiminle chat yapıyorsun ? = Ne biliimmm geliyolar gidiyolar xD Kaç saattir pcdesin ? = 1 oldii xD Daha oturcan mı ? = Şartlar ne gerektirirse odur abicimiz xD Pcden zıplayınca ne etcen hacı ? = Bende onu düşünmeye başladım xD | |
|
| |
SsHhYiM S.moderatör
Mesaj Sayısı : 26 Kayıt tarihi : 18/03/09 Nerden : Sdypyh xD Sen de gel xD İş/Hobiler : Avukat ol diye ısrar edenler var isteemiyorum yhaa xD Lakap : YashiM-manyak-fıshy xD Serious YY-meshh-LaYhNN*.*
| Konu: Geri: Sık sık doldurun arkidişler xD Cuma Nis. 03, 2009 5:53 pm | |
| Ne düşünüyorsun ? =Uçurun beni yaa !! Ne tıkınıyorsun ? =Ayva nar kiroz xD Hiçbişey mal xD Ne içiyorsun ? =Sakız suyu xD o ne lan ? Ne dinliyorsun ? =pazarın sabahıda varmış xD İlginç xD Kiminle chat yapıyorsun ? =Aslanlarla xD ya da Marilyn Manson hehe xD Kaç saattir pcdesin ? = ikimilyon saattir xD Daha oturcan mı ? = yok kalkıyom şimdi hacı yha xD Pcden zıplayınca ne etcen hacı ? =Karenle öpüşcem çok sexy ya bayılıyorum.. | |
|
| |
Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: Geri: Sık sık doldurun arkidişler xD C.tesi Nis. 04, 2009 4:29 pm | |
| Ne düşünüyorsun ? = Kendimi Ne tıkınıyorsun ? = Açım zaten Ne içiyorsun ? = Hiç bişiy Ne dinliyorsun ? = Prototype - City Sleep Kiminle chat yapıyorsun ? = Sarp kankim ve Hazalımla Kaç saattir pcdesin ? = daha yeni sayılır... Daha oturcan mı ? = Hea xD Pcden zıplayınca ne etcen hacı ? = şarkı dinlicem xD
| |
|
| |
shinigami91 Tembel Moderatör
| Konu: Geri: Sık sık doldurun arkidişler xD Ptsi Nis. 06, 2009 3:01 pm | |
| Ne düşünüyorsun ? = Hiç Ne tıkınıyorsun ? = Hiç Ne içiyorsun ? = Hiç Ne dinliyorsun ? = Avril Lavigne Kiminle chat yapıyorsun ? = Baldız*mMmlaaa Kaç saattir pcdesin ? = 1,5 Daha oturcan mı ? = büyük ihtimalle xD Pcden zıplayınca ne etcen hacı ? = yatabilirim, ya da tv veya ders xD | |
|
| |
Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: Sık sık doldurun arkidişler xD Ptsi Nis. 06, 2009 3:24 pm | |
| Ne düşünüyorsun ? = birini boşver xD Ne tıkınıyorsun ? = açım xD bu oyundada hep aç oluyom ha xD Ne içiyorsun ? = hiç xD Ne dinliyorsun ? = diru xD Kiminle chat yapıyorsun ? = Enüştecüğümle xD Kaç saattir pcdesin ? = bilmiyorum xD Daha oturcan mı ? = hea gel senle takılak hacı xD Pcden zıplayınca ne etcen hacı ? = şarkı dinlicem ipoddan xD
| |
|
| |
| Konu: Geri: Sık sık doldurun arkidişler xD Ptsi Nis. 06, 2009 3:57 pm | |
| Ne düşünüyorsun ? = bilmiyorum Ne tıkınıyorsun ? = hiç Ne içiyorsun ? = hiç Ne dinliyorsun ? = mvö Kiminle chat yapıyorsun ? = baldızımlaa <3<3 Kaç saattir pcdesin ? = bilmiorm Daha oturcan mı ? = bilmiorm Pcden zıplayınca ne etcen hacı ? = bilmiorm xD xP | |
|
| |
Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: Sık sık doldurun arkidişler xD Ptsi Nis. 06, 2009 4:09 pm | |
| Ne düşünüyorsun ? = O'nu xD Ne tıkınıyorsun ? = Açım haleen xD Ne içiyorsun ? = Süt içcem bekle xD boyum uzamalı xD Ne dinliyorsun ? = Şebnem Ferah Kiminle chat yapıyorsun ? = Enüştecüüüğüüüm Kanka Cansuu :3 Kumiiiii^^ Kaç saattir pcdesin ? = Ne bilim xD Daha oturcan mı ? = Hea oturcaam xD Pcden zıplayınca ne etcen hacı ? = Şarkı dinlicem yada yazı yazıcaam xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sık sık doldurun arkidişler xD Ptsi Nis. 06, 2009 4:25 pm | |
| Ne düşünüyorsun ? = buraya ne yazıcağımı düşünüyorum xD Ne tıkınıyorsun ? = Hiç bişey Ne içiyorsun ? = Hiç bişey Ne dinliyorsun ? = Aslı Kiminle chat yapıyorsun ? = baldızcxmla xD Kaç saattir pcdesin ? = 3 galba xD Daha oturcan mı ? = 3saat daha galba xD Pcden zıplayınca ne etcen hacı ? = yatarımdır galba xD | |
|
| |
Ryu.Aya~ S.moderatör
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 07/04/09 Yaş : 31 Nerden : Ahh..ahh...O konuyu açmayalım xD Lakap : ....,Kitty,Cat,Kumiee,MinJia,Shinigami Lady,Çakma Japon,Kane,Şeker Kız,Ucubemsi insanımsı kedi görünümlü yaratık,Efüü,Kuzucan,Blossom xD,Minnie,Anna Venus....
| |
| |
Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: Sık sık doldurun arkidişler xD Çarş. Nis. 08, 2009 2:16 pm | |
| Ne düşünüyorsun ? = Söylemek zor xD Ne tıkınıyorsun ? = Hiç bişi xD Açım yine xD Ne içiyorsun ? = Hiç xD Ne dinliyorsun ? = Dinlemiyorum xD Kiminle chat yapıyorsun ? = Hiç kimseyle xD man açık değel ki xD Kaç saattir pcdesin ? = 3-4 dakka xD Daha oturcan mı ? = Hayır gitcem xD Pcden zıplayınca ne etcen hacı ? = Okula gitcem Gökçeyi alcez xD | |
|
| |
toDoshi*meSce
Mesaj Sayısı : 79 Kayıt tarihi : 19/03/09 Nerden : cehennem İş/Hobiler : müzik Lakap : sibiryalı manyak
| Konu: Geri: Sık sık doldurun arkidişler xD Çarş. Nis. 08, 2009 2:58 pm | |
| Ne düşünüyorsun ? =karnemi Ne tıkınıyorsun ? =hiç bişi Ne içiyorsun ? =hiç bişi Ne dinliyorsun ? =halo-beyonce Kiminle chat yapıyorsun ? =hiç kimseyle Kaç saattir pcdesin ? =yarım saat olmuştur Daha oturcan mı ? = bilmiyorum Pcden zıplayınca ne etcen hacı ? =tv izlerim müzik dinlerim | |
|
| |
Ryu.Aya~ S.moderatör
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 07/04/09 Yaş : 31 Nerden : Ahh..ahh...O konuyu açmayalım xD Lakap : ....,Kitty,Cat,Kumiee,MinJia,Shinigami Lady,Çakma Japon,Kane,Şeker Kız,Ucubemsi insanımsı kedi görünümlü yaratık,Efüü,Kuzucan,Blossom xD,Minnie,Anna Venus....
| Konu: Geri: Sık sık doldurun arkidişler xD Çarş. Nis. 08, 2009 3:16 pm | |
| | |
|
| |
Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: Sık sık doldurun arkidişler xD Çarş. Nis. 08, 2009 7:18 pm | |
| Ne düşünüyorsun ? = Birini xD Ne tıkınıyorsun ? = Açım xD Dermişim bu sefer aç değilim bahın xD Ne içiyorsun ? = Susadık bee :/ Ne dinliyorsun ? = Dir En grey tabikide Kiminle chat yapıyorsun ? = Fatik ve Nurla o.O Kaç saattir pcdesin ? = bilmem saymadım xD Daha oturcan mı ? = hayır xD birazdan kuşunuz uçar cik cik xD Pcden zıplayınca ne etcen hacı ? = yatcam kulaklığı takcam şarkı dinlicem xD | |
|
| |
Ryu.Aya~ S.moderatör
| |
| |
toDoshi*meSce
Mesaj Sayısı : 79 Kayıt tarihi : 19/03/09 Nerden : cehennem İş/Hobiler : müzik Lakap : sibiryalı manyak
| Konu: Geri: Sık sık doldurun arkidişler xD Perş. Nis. 09, 2009 5:44 pm | |
| Ne düşünüyorsun ? =aklına gelebilecek herşeyi aşkımı eski aşkımı şarkıyı okulu uğur nuru... Ne tıkınıyorsun ? =sakız Ne içiyorsun ? =hiç bişi Ne dinliyorsun ? =poker face and halo Kiminle chat yapıyorsun ? =aslıı Kaç saattir pcdesin ? =yarım bile olmadı Daha oturcan mı ? = çoook Pcden zıplayınca ne etcen hacı ? =tv seyrederim koparım uçarım her bişii yaparım bu kafada | |
|
| |
Ryu.Aya~ S.moderatör
| Konu: Geri: Sık sık doldurun arkidişler xD Perş. Nis. 09, 2009 6:34 pm | |
| | |
|
| |
Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: Sık sık doldurun arkidişler xD Cuma Nis. 10, 2009 4:40 pm | |
| Ne düşünüyorsun ? = Düşünmekten sıkılamadığım insanı Ne tıkınıyorsun ? = Onu yemek isterdim Ne içiyorsun ? = Onuda içmek isterdiimm Ne dinliyorsun ? = Dir En Grey - Pink Killer Kiminle chat yapıyorsun ? = Kimseyle konuşmuyorum, gerekte yok... Kaç saattir pcdesin ? = Ne bileyim Daha oturcan mı ? = Evet ! Pcden zıplayınca ne etcen hacı ? = İki saat ağlıcam sonra uyucam sonra bitcek gitcek ne bileyiim yaav
| |
|
| |
Ryu.Aya~ S.moderatör
| Konu: Geri: Sık sık doldurun arkidişler xD Cuma Nis. 10, 2009 5:33 pm | |
| Ne düşünüyorsun ? = Bu internetin taa... ehem >.< Ne tıkınıyorsun ? =hiçbişi Ne içiyorsun ? =hiçbişi Ne dinliyorsun ? = BoA-Every Heart (Japanese Vers.) Kiminle chat yapıyorsun ? = Kimse -_- Arada Zepü resim yolluyo Kaç saattir pcdesin ? =oldu baya Daha oturcan mı ? =1-2 saat kalırım Pcden zıplayınca ne etcen hacı ? = Tv izleyip uyurum heralde | |
|
| |
toDoshi*meSce
| Konu: Geri: Sık sık doldurun arkidişler xD C.tesi Nis. 11, 2009 3:54 pm | |
| Ne düşünüyorsun ? =nası kilo vericeğimi ne giyeceğimi Ne tıkınıyorsun ? =hiç bişi Ne içiyorsun ? =hiç bişi Ne dinliyorsun ? =hiç bişi Kiminle chat yapıyorsun ? =hiç kimseyle Kaç saattir pcdesin ? =4 saat olmuş 8 anneme kalsa sanane dicem) Daha oturcan mı ? = sanmıyorum Pcden zıplayınca ne etcen hacı ? =tV seyrederim müzik dinlerim ödevimi yazarım çalış çalış geberene kadar | |
|
| |
Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: Sık sık doldurun arkidişler xD Paz Nis. 12, 2009 2:12 pm | |
| Ne düşünüyorsun ? = Pcden Kalkmayı xD Ne tıkınıyorsun ? = Daha Demin Leblebi Yiyodum xD Taki GökÇe Alana Kadar xD Ne içiyorsun ? = Hiç Bişey xD Ama Susadım xD Ne dinliyorsun ? = Kulaklık Kulağımda Ama Bişey Çalmıyo xD Kiminle chat yapıyorsun ? = Kumi*mlen vee Kanke Cansumla xD Kaç saattir pcdesin ? = Oldu 3-4 saat xD Belki daha azdır xD Daha oturcan mı ? = Sanmıyorum, sıkıldım xD Pcden zıplayınca ne etcen hacı ? = Şarkı dinliciim xD ipod şarjını doldurdu xD
| |
|
| |
| Konu: Geri: Sık sık doldurun arkidişler xD Ptsi Nis. 13, 2009 3:59 pm | |
| Ne düşünüyorsun ? = bilmiyorum Ne tıkınıyorsun ? = hiç Ne içiyorsun ? = hiç Ne dinliyorsun ? = gazette Kiminle chat yapıyorsun ? = nur , bilge Kaç saattir pcdesin ? = bilmiyorum Daha oturcan mı ? = bilmiyorum Pcden zıplayınca ne etcen hacı ? = bilmiyorum | |
|
| |
toDoshi*meSce
| Konu: Geri: Sık sık doldurun arkidişler xD Ptsi Nis. 13, 2009 4:09 pm | |
| Ne düşünüyorsun ? =üsttekini ve geleceğimi Ne tıkınıyorsun ? =hiç Ne içiyorsun ? =hiç Ne dinliyorsun ? =hide Kiminle chat yapıyorsun ? =fatih Kaç saattir pcdesin ? =bir olabilir Daha oturcan mı ? = hiç bi fikrim yok Pcden zıplayınca ne etcen hacı ? =tv seyrederim yoksa bişi radyo dinlerim | |
|
| |
| Konu: Geri: Sık sık doldurun arkidişler xD Ptsi Nis. 13, 2009 4:12 pm | |
| Ne düşünüyorsun ? = yeterince zeki olmadığımı :S ( death note kötü etki yaptı bana xP ) ( bi de gerizekalı olduğumu demeyi yediremedim kendime yeterince zeki olmadığımı yazdım xD nese xP ) Ne tıkınıyorsun ? = Hiç bişey karnımda aç yha x( Ne içiyorsun ? = Bişey içmiyorum istemiyorum da galiba Ne dinliyorsun ? = Şimdi cinema bizarre açtım x) Kiminle chat yapıyorsun ? = Nur'la bilgeylede yazısıoduk ama artık deil (saskınifade)(bknz. (:.)) Kaç saattir pcdesin ? = sabahdan beri xD Daha oturcan mı ? = Babam kaldırmazse evet xD Pcden zıplayınca ne etcen hacı ? = Yemek yicem sonra yine Pc galiba xD | |
|
| |
Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: Sık sık doldurun arkidişler xD Ptsi Nis. 13, 2009 4:42 pm | |
| Ne düşünüyorsun ? = O'nu Ne tıkınıyorsun ? = Hiç Bi'şey Ne içiyorsun ? = Hiç Bi'şey Ne dinliyorsun ? = Girugamesh - Kowarete Iku Sekai Kiminle chat yapıyorsun ? = Fatik'len Kaç saattir pcdesin ? = Bilmiyorum Daha oturcan mı ? = Sanırım... Pcden zıplayınca ne etcen hacı ? = Şarkı Dinlicem, Başka Napabilirim ? | |
|
| |
toDoshi*meSce
| Konu: Geri: Sık sık doldurun arkidişler xD Ptsi Nis. 13, 2009 4:47 pm | |
| Ne düşünüyorsun ? =malum kişi ve şarkının güzelliğini Ne tıkınıyorsun ? =hiç Ne içiyorsun ? =hiç Ne dinliyorsun ? =tokiohotel_gegen meinen willen Kiminle chat yapıyorsun ? =fatiklede pek chat sayılmaz Kaç saattir pcdesin ? =bilmiyorum Daha oturcan mı ? = 20'ye kadar Pcden zıplayınca ne etcen hacı ? =boş şeyler uyurum belki tek mutlu olduğum an hiç bi zaman beni sevmicek olan kişiyi düşünürüm hiç bi zaman olmıcak şekilde | |
|
| |
| Sık sık doldurun arkidişler xD | |
|