| Sen hiç emo oldun mu BABA xD ? | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: Sen hiç emo oldun mu BABA xD ? Paz Mart 29, 2009 5:32 pm | |
| sen hiç emo oldun mu baba? bilir miydin sert rifflerde ağlamayı? bilir miydin hiç bir sorunun yokken sevgilinden ayrılmayı? acı çekmek için,ağlayabilmek için.. sen hiç emo oldun mu baba? saçlarınla kapadın mı gözyaşlarını? siyah oje sürdün mü mesela tırnaklarına? kahkülünde meç oldu mu senin hiç? defalarca yuttun mu dudağındaki piercingi uyurken?
ve kesmek istedin mi bileklerini derinden? sen hiç emo oldun mu baba? siyah gömleğin üzerine kırmızı kravatlar takındın mı? damalı bilekliklerinle sildin mi gözyaşlarını? şaşkın gözlerle yukarıya bakıp, fotografını çektin mi tepeden tepeden mesela? bilir misin ki emolar da şaşar,emolar hep ağlar..
sen hiç emo olup ağladın mı baba? olmadı bence xD
| |
|
| |
shinigami91 Tembel Moderatör
| Konu: Geri: Sen hiç emo oldun mu BABA xD ? Paz Mart 29, 2009 5:34 pm | |
| woha babama bunu okiyim bi' ne der acaba xD | |
|
| |
Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: Geri: Sen hiç emo oldun mu BABA xD ? Paz Mart 29, 2009 5:57 pm | |
| bi' bak bakak ni dicik xD | |
|
| |
SuG.Oi Normal Üye
Mesaj Sayısı : 58 Kayıt tarihi : 17/03/09 İş/Hobiler : MüZiK DiNLeMeK--BaTeRi ÇaLMaK-- Lakap : eViL DeViL eSo--SaPıK--TaKe.CHaN--oPPa--ReiKa--KiRai..
| Konu: Geri: Sen hiç emo oldun mu BABA xD ? Paz Mart 29, 2009 7:20 pm | |
| bıyk xD saLak mahLukLar emoLar!!! hepsinin bok çukurunda qebermesini istiorum xD qerzekLer xD qothic ve punk karışımı bi tarz yamuk yumuk konuşma xD qerzekLer başkada bişey demiorum ahahah xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sen hiç emo oldun mu BABA xD ? Ptsi Mart 30, 2009 4:16 pm | |
| yha bilgecix'm salak gerzek demek yasak değil mi bu forumdaa xD | |
|
| |
Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: Sen hiç emo oldun mu BABA xD ? Ptsi Mart 30, 2009 4:20 pm | |
| Essin admin falan dinlemem banlarım ya... Küfür etme !!! Bende emolara gıcığım gidipte küfür ediyom mu ??!! Bi' küfür etmeyin yaa xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sen hiç emo oldun mu BABA xD ? Ptsi Mart 30, 2009 4:26 pm | |
| yha bi' emolardan bi' nefret etmeyen bi' insan yok mu ya xD sevin emoları yha ne zararları var sizeee xD xD | |
|
| |
Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: Sen hiç emo oldun mu BABA xD ? Ptsi Mart 30, 2009 4:41 pm | |
| çok gıcıklar ve dahasıda var söylersem kuralları çiğnerim xD ama bi' insan olsun var Fatikim ya xD o allahın bi' kulu var ama burda yoh xD xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sen hiç emo oldun mu BABA xD ? Ptsi Mart 30, 2009 4:48 pm | |
| neyse emoları bende sevmem zaten seviyorum neden çünkü hiç emo görmedim kiee hayatımda gördüklerimde hiç nefret edilecek insanlar değildi xD bazen ..... videolar görüyorum xD onlara küfür edebilriz ama genelleme yapmayalım yaf xD | |
|
| |
Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: Sen hiç emo oldun mu BABA xD ? Ptsi Mart 30, 2009 4:59 pm | |
| yaa sen emosun oğlum hayatımıza giren emolardan birisin xD ama emolarda devrim yarattın o ayrı o.O nesye biz seni böyle seviyuruuk xD | |
|
| |
SuG.Oi Normal Üye
Mesaj Sayısı : 58 Kayıt tarihi : 17/03/09 İş/Hobiler : MüZiK DiNLeMeK--BaTeRi ÇaLMaK-- Lakap : eViL DeViL eSo--SaPıK--TaKe.CHaN--oPPa--ReiKa--KiRai..
| Konu: Geri: Sen hiç emo oldun mu BABA xD ? Ptsi Mart 30, 2009 5:49 pm | |
| | |
|
| |
Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: Sen hiç emo oldun mu BABA xD ? Salı Mart 31, 2009 4:59 am | |
| şimdi banlamicam, çakıcam... | |
|
| |
| Konu: Geri: Sen hiç emo oldun mu BABA xD ? Salı Mart 31, 2009 2:59 pm | |
| a-ow ortam gerilmiş tripler atılmış en iyisi ben hiç konuşmiyim xD | |
|
| |
Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: Sen hiç emo oldun mu BABA xD ? Salı Mart 31, 2009 3:30 pm | |
| sus gız xD bitti konu...xD | |
|
| |
LiLyBeLL
Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 20/04/09 Nerden : Merssüüüünnn xD İş/Hobiler : j-musicc Lakap : kane's fury + LiiLyBeLL
| Konu: Geri: Sen hiç emo oldun mu BABA xD ? Ptsi Nis. 20, 2009 5:20 pm | |
| müzik tarzlar + konuşma şekilleri yada yazma şekilleri hiç hoşuma gitmiyor ... | |
|
| |
Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: Sen hiç emo oldun mu BABA xD ? Salı Nis. 21, 2009 10:33 am | |
| Emodan Mı Bahsediyon Adamım ? | |
|
| |
LiLyBeLL
Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 20/04/09 Nerden : Merssüüüünnn xD İş/Hobiler : j-musicc Lakap : kane's fury + LiiLyBeLL
| Konu: Geri: Sen hiç emo oldun mu BABA xD ? Salı Nis. 21, 2009 10:34 am | |
| | |
|
| |
Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: Sen hiç emo oldun mu BABA xD ? Salı Nis. 21, 2009 11:40 am | |
| Hea Eğer Onlardan Bahsediyosan Çok Haklısın Adamım xD Emoları Hiç Sevmem xD | |
|
| |
Ryu.Aya~ S.moderatör
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 07/04/09 Yaş : 31 Nerden : Ahh..ahh...O konuyu açmayalım xD Lakap : ....,Kitty,Cat,Kumiee,MinJia,Shinigami Lady,Çakma Japon,Kane,Şeker Kız,Ucubemsi insanımsı kedi görünümlü yaratık,Efüü,Kuzucan,Blossom xD,Minnie,Anna Venus....
| |
| |
AeON FLux Toracı Admin
Mesaj Sayısı : 53 Kayıt tarihi : 20/04/09 Nerden : Katiller Toplantısından uzun zaman olmuştu yha !!BilGe sende bekleniyon xD İş/Hobiler : Oyuncu--Şarkıcı--Gitarist--Piyanist--Satanist--Doktor--Hasta--Cix olucem yha xD Lakap : ÇaYlaN--Quinn--RuRuSnapp--Snapp--Ukala--YaratıK--ÇıTır--Muhabbet Kuşu--oPPa--KraliÇeM--GökChae--Chalsa ChreeY--LonelY--loneliessin--Chae----xD
| Konu: Geri: Sen hiç emo oldun mu BABA xD ? Çarş. Nis. 29, 2009 10:47 pm | |
| Bence acayip tipler yhaa sevmiyorum... Tarz meselesi hayata küsmüş oluyolar ama öğk XD Sevmem ben laaan banlarım Emoları xD Kemalden niye ayrıldım sanıyonuz yakışıklı ama Ban xD Pis Emo yhaa neyse sadece kankam artık ehehehe xD Ben Anatashuke-Kyo-Hong-Choi-Sato..Bu daha gidr lann xD Uruhayı yazmazsam alınır haa xD Hii Saga mal ben nasıl unuttum xD Chiyu acıdım lan senide yazim barii XD Aha ! o.O Büyük hata ! Johnny Depp nasıl unuturum xD Dayak yicoom XD Peh peh pehh xD Toru and Hiroaki xD Laann vallaha dayak yicoom XD Hizuuuu psikopat laaaaaan xDUnutmamalıyım xD Konu nerelere geldi yha çok malım xD Puhahhaha xD Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii xD Sei xD Delirdim.. Neyse vee falan falan falan xD ............ xD Böyle gider XD ehehehehe xD bb ne alaka laaaaan xD o.O | |
|
| |
Yuki MaD AdmiN
| |
| |
| Sen hiç emo oldun mu BABA xD ? | |
|