Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: Fareler forum kurarsa xD Paz Mart 29, 2009 5:28 pm | |
| Anketler Ve Yarışmalar
- Geleneksel peynir avatarı yarışması - Forumun en güzel erkek faresini seçiyoruz - Forumun en güzel dişi faresini seçiyoruz
- Anket: Sizce en tehlikeli kedi hangisidir? a)Ev kedisi b)Sokak kedisi c)Ben kedilerden asla korkmam.
Eğitim
- Kedilerden nasıl korunulur? Ücretsiz eğitim. - 2 ay da ana diliniz gibi kedice konuşmak isteyenler icin - Yurtdışında ki Farelerin Yaşam ve Eğitimi
Danışman
Sağıik: Kaşar peynirinin faydaları Turizm ve Tatil: 5 yıldizlı bir köşkte sınırsız bir tatil - 100 dönüm ekin ekili bir tarlada sınırsız tatil
Hobi
Hobiler: Kedi tüyü koleksiyonum harika - Çeşit çeşit kaşar peynirleri arşivlik Fotoğrafçılık: Bir farenin aptal kediyi peşinden kosturan harika resimleri - Hayran kalacağınız kaşar peynirleri - Dünya'dan fare ve kedi manzaraları Kendi çekimleriniz: Biricik oğlum Tom - Fare kovalayan kedinin duvara carpmasının harika görüntüleri
Genel Kültür Kültür: ALMaN pofesörün kedisinin fareler hakkında yaptığı çarpıcı açıklamalar - Dünyanın en büyük kaşar peyniri nerede yapılmıştı? - Neden deneylerde ilk önce fareler deneniyor? Tarih: Fareler nasıl etkisiz hale getirilir? - Eskiden atalarımızın kedilerle yaptığı mücadeleler -Fare imparatorluğunun yıkılışı - 2. fare kedi savaş Bir Yudum Fare - Biyografi: Tom kimdir? Alacakaranlık Kuşağı: Kedilerin Parcalanmis Görüntüleri +25 - Yüreği olan bu 50 parçaya bölünmüş kediye bakmasin +30 - Tom'un Jerry'i yerden yere sokacak iğrenç resimleri +18 TV Dizileri - Sinema - Tiyatro
TV Dizileri: Benden Fare Olmaz - Fare Dökümü - Tatlı Bela Tom - Faremin İnce Gülü Sinema, Tv, Tiyatro: Farelerin İntikamı - Fare Feride'nin Sekiz Günü - Jerry Evin Tek Kedisi - Fareler Öteki Türkiye'de - Kedileri Tavlama Sanatı
Komik... Komik şeyler: Sadece Farelerde Olan 25 Şey - Farenin Kediye Gönderdiği Mektup - Şok Şok Şok! Canlı Yayında Kedilere Taciz Komik Videolar: İğrenç bir surat (bu kedi midenizi bulandıracak) - Tom'un Jerry'i düşürdüğü çok komik durumlar - Kediler nasıl madara olur? Komik Resimler: Bu Hayvan Kediler Var Ya Fareleri Gülmekten Öldürür Nasıl mı? - Koparan Sakar Kedi Resimler <---İçeri - Yurdun dört bir köşesinden komik fare kedi manzaralar
Gündem- Kırmızı ışıkta duran fareler - Fareler ateşe körükle gidiyor. - Peynir Fabrikasinda Yangin 50 Fare Öldü 100'e Yakın Fare'de Yaralandı. - Kanalizasyon Patlaması 100 Kadar Lağım Faresi Öldü. - Kediler ve fareler birbirine girdi ortalık savaş alanı gibi ayrıntılı bilgi gelecek.
İnternet Genel Program Arşivi: Tele - Şaka Kedileri Kekleyin - YASAKLI ZENGIN SİTELERE GİRMEK İÇİN EN KULLANIŞLI PROGRAM -Artık özel günlerde peynir arama derdi yok.Program size bu olanakları sunuyor. Resimli Anlatım: SİYAH BEYAZ kedileri renklendirmek için uzman:Recolored - Limewire Pro 4.11.0 son sürüm+ Kullanım[kedilerden korkma derdine son] - İstediğiniz Kediyi Masa üstünde Oynatın [Ek Program Yok] - XP için kedileri süründürme ve kilitleme programı...Lock FolderXP
| | valla koptum yaa (alıntıdır)kedilerden korunun xD | |
|