DiR En Grey Diru hakkında herşey... |
|
| Öss soruları | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
SuG.Oi Normal Üye
Mesaj Sayısı : 58 Kayıt tarihi : 17/03/09 İş/Hobiler : MüZiK DiNLeMeK--BaTeRi ÇaLMaK-- Lakap : eViL DeViL eSo--SaPıK--TaKe.CHaN--oPPa--ReiKa--KiRai..
| Konu: Öss soruları C.tesi Mart 21, 2009 12:25 pm | |
| ÖSS Sonrası
- nasıl geçti yavrum? * yorum yok.. - yuppi...! çocuk kamu yönetimini kazanıcak galiba
- nasıl geçti bakalım? * allahtan ümit kesilmez... - tıppımı kazanıcaksın..? * çok iyimsersin..
- sınav nasıl geçti..? * ben size soruyomuyum nasıl geçti, kim geçirdi diye. giren çıkan bana size nooluyo.. - tamam çocuum tamam yavrum geçtiii.. * bak haalaa geçti diyo
- nasıl geçti çocum? * çok iyiydi sınav yerimi hemen buldum. sınav solnu fevkaladeydi, sınıftaki kızlar bi içim suydu, gözetmen jenıfır lopez gibiydi..v.s, v.s - sınav nasıldı evladım.. * hangi sınav..?
- nasıl geçti evladım? * süperr.. - anlaşıldı, bu senede s.ç tın dimi.. * evet
sınaw nası geçti annecim? -eh işte fena sayılmaz kaç net yaparsın yani? -ne bilim anne ben ya...yaptım çıktım ztn başım ağrıyo iyi geçmedi annadım ben....boşa gitti onca emek..hüüeeee
sınaw nası geçti oğlum? -mehter takımıyla geçti baba...böle bir ileri 2 geri düş önüme eşşek sıpası..10.dur girion hala aynı yerdesin..eşşeolueşşek
sınaw nası geçti güsel kızım? -çok iyi geçti annecim....hacettepeyi kazanırım büyük ihtimal...tıp olmazsa bile beslenmuzmanlığı felam olur ben sana demedimmi iyi çalış die...bak tıpı kazanamıcan...komşunun kızı kesin kazanıcak..resil olcaz millete resiiiillll -hayda...kadına hacettepe dioruz o ne dio
oğlum sınawın nası geçti Baba pok gibi geçti aferin sana bütün sene yattın durdun zaten hiç ders çalısmadın[bu doruu](yumruğuda yedim bu ara) baba ne wuruon bea haketttin
- ee nasıl geçti sınav bakalım * kötü.. - bırak şindi * valla - yani kötü geçti diyosun öylemi * s.ç tım diyorum işte daha nediym.. * ulan eşşek sıpası niye adam gibi çalışmadın lan - heeh şöyle yola gel | |
| | | Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: Geri: Öss soruları C.tesi Mart 21, 2009 5:10 pm | |
| vohey sonlara yamulmuş ama nihahahahah xD koptum yaa süpersin Essin*im sağol bebişim xD | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Öss soruları Cuma Nis. 03, 2009 4:37 pm | |
| - nasıl geçti çocum? * çok iyiydi sınav yerimi hemen buldum. sınav solnu fevkaladeydi, sınıftaki kızlar bi içim suydu, gözetmen jenıfır lopez gibiydi..v.s, v.s - sınav nasıldı evladım.. * hangi sınav..?
Lütfen al9ıntı yapmama izin verim koptum xD heheeh xD ben de gözetmen hoca olcam xD öğrencide Tora olcak xD hehehe xD |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Öss soruları Cuma Nis. 03, 2009 4:37 pm | |
| - nasıl geçti evladım? * süperr.. - anlaşıldı, bu senede s.ç tın dimi.. * evet
Ayh allam yha Essin ntaptım yhaa sağol xD |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Öss soruları Cuma Nis. 03, 2009 4:43 pm | |
| - IsYuTaRu demiş ki:
- vohey sonlara yamulmuş ama nihahahahah xD
koptum yaa süpersin Essin*im sağol bebişim xD Ben düzelttim Bilge yha xD |
| | | Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: Geri: Öss soruları C.tesi Nis. 04, 2009 4:26 pm | |
| oh may gad xD uzun sürmedi mii gıı xD neyse sğaol GökChaem xD | |
| | | | Öss soruları | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|