DiR En Grey Diru hakkında herşey... |
|
| Kısa bir hikaye...Devamı olmıcaktır xD | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: Kısa bir hikaye...Devamı olmıcaktır xD Cuma Mart 20, 2009 4:26 pm | |
| *Essin ellerini cebine sokmuş yolda yürüyordu...Arkasından koşarak Bilge geldi... Bilge: Essiiiiiinnnnnnnnnnn !!! Essiiiiiiin !!! *Essin korkuyla arkasını döndü.Bilge koşarak yetişti ona... Essin: Bilge noldu gııı xD ?Bilge: GökChae, GökChae...Essin: Nolmuş GökChae*ye ?Bilge: Beni kovalıyo... Essin:Niye ne ettin yine ? xDBilge: Ya Allah aşkına ne etmişimde, alt tarafı saçını kestim, ama yanlışıkla...Essin: Ne kadar kestin ? Bilge: Fazla değil ya, dur cebimdeydi... * Bilge cebindeki bir tutam saçı çıkardı... Bilge: Bende ne kadar angutmuşum, saçı cebime koyuyorum. (cebindeki saçları temizliyordu)Essin: o.O Bilge sen manyak mısın ?Bilge: Değilim tabii...xD *GökChae koşarak yetişti Bilge*ye... GökChae: Bilgeee Bilge: Aaa cınım binim cınım cınım cınım...GökChae: Sus kız...Saçımı kestin ben seni kel yapcam...Bilge: Oha yaa...Bari azcını kes, zaten kısa değel mi?GökChae: Beni dert etmez, senin arkanda kim var yav ?Essin: Ben ^.^GökChae: Anaam, Essin gördün mü bana yapılan işkenceyi ?Bilge: Ya ne işkencesi sen işkence görmemişin...xDGökChae: Sen sus Bilge: Ben zaten suscaktım...Hehe =SEssin: Evet GökChae*m haklısın, Bilge sen sus...Bilge: Ben konuşmuyodum ki...Essin: Olsun konuşabilirdin xD * O sırada Şebo yolda manyak manyak dolaşırken Essin, GökChae ve Bilge*sini gördü... Şebo: Anaam, nabıyonuz burda ?Bilge: Aha Şebo geldi...Ya bu GökChae var ya...GökChae: Hayır yanlış başladın cümleye, bu Ben var ya, dicektin...Essin: Bilge GökChaenin saçını kesmiş, döv...Şebo: Bana ne ya, GökChae dövsün xDBilge: Niye herkes beni dövüyo ya, piskopat mısınız nesiniz xD Allahım tam komedi. xDEssin: Komadi vay xD Gerçek komedi xDGökChae: Tamam, cezanı gece sen uyurken hallederim ben xDEssin: GökChae saçın kesilmiş falan ama güzel olmuş len, şekil yaratmış xDGökChae: Harbi mi?Şebo: Valla Bilge benimkinide kessene...Essin: Bende sitiyoruummmm xD Bilge: Ya sorna gelin dövün xDŞebo: Ne dövmesi Bilge ya xD Süper kesmişin ha xDEssin: Dur ya merak ettiğim bir konu var, nasıl kestin la onu xD?Bilge: Ya makas elimde ya benim, bu koltuğa yatmış bende, saçını kesim mi, saçını kesim mi, falan derken bu da, sus Bilge, dedi Bende yanlışıkla kestim...GökChae: Dua et güzel olmuş xD...Bilge: Ediyorum yoksa sonucuna katlanmaya çalışıcam xDGökChae: Harbi güzel dimi ?Şebo: Şimdi ben kescem komple kescem haa :/GökChae: Tamam yav xD | |
| | | SuG.Oi Normal Üye
Mesaj Sayısı : 58 Kayıt tarihi : 17/03/09 İş/Hobiler : MüZiK DiNLeMeK--BaTeRi ÇaLMaK-- Lakap : eViL DeViL eSo--SaPıK--TaKe.CHaN--oPPa--ReiKa--KiRai..
| Konu: Geri: Kısa bir hikaye...Devamı olmıcaktır xD Cuma Mart 20, 2009 4:30 pm | |
| ahahah xD buu ne Len xD eheheh xD kopTum xD beğendiğim böLümLeri aLmama gerenk var mı xD | |
| | | Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: Geri: Kısa bir hikaye...Devamı olmıcaktır xD Cuma Mart 20, 2009 6:11 pm | |
| hayır önemli olan yorumdur xD zaten alıncak pek bişiy yok beybim xD böyle kısa kısa yazcam ha hep xD | |
| | | SuG.Oi Normal Üye
Mesaj Sayısı : 58 Kayıt tarihi : 17/03/09 İş/Hobiler : MüZiK DiNLeMeK--BaTeRi ÇaLMaK-- Lakap : eViL DeViL eSo--SaPıK--TaKe.CHaN--oPPa--ReiKa--KiRai..
| Konu: Geri: Kısa bir hikaye...Devamı olmıcaktır xD Cuma Mart 20, 2009 6:14 pm | |
| yazyazyazyayzyayzyayz divam divam xD | |
| | | Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: Kısa bir hikaye...Devamı olmıcaktır xD Cuma Mart 20, 2009 6:15 pm | |
| bunun yok laa xD böyle hem Hikayeler bölümüde dolar xD konu açacam hep xD | |
| | | SuG.Oi Normal Üye
| Konu: Geri: Kısa bir hikaye...Devamı olmıcaktır xD Cuma Mart 20, 2009 6:19 pm | |
| nasıl yok lan devamı yazma o zman hiç xD | |
| | | Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: Kısa bir hikaye...Devamı olmıcaktır xD Cuma Mart 20, 2009 6:20 pm | |
| ya bu böyle kalcak bitcek xD sonra aklıma bişey gelirse yeni konu açarım öyle yazarım xD Ama buna uygun birşey varsa buna devam ederim xD Yazıp yazmıcama karışma ağzını burnunu dağtırım haa xD xD xD Satanist xD | |
| | | SuG.Oi Normal Üye
| Konu: Geri: Kısa bir hikaye...Devamı olmıcaktır xD Cuma Mart 20, 2009 6:22 pm | |
| | |
| | | Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: Kısa bir hikaye...Devamı olmıcaktır xD C.tesi Mart 21, 2009 5:12 pm | |
| Küfür etmek yasaktır efendimiz xD UYARI !!! | |
| | | SuG.Oi Normal Üye
| Konu: Geri: Kısa bir hikaye...Devamı olmıcaktır xD C.tesi Mart 28, 2009 2:40 pm | |
| zuhaaaaaa xD ve nie davamı yok nan xD | |
| | | Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: Kısa bir hikaye...Devamı olmıcaktır xD C.tesi Mart 28, 2009 3:45 pm | |
| bilmiyorum belki yazarım...öyle estide xD | |
| | | | Kısa bir hikaye...Devamı olmıcaktır xD | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|