| BuGün Ne ÖğRendiN | |
|
+4Yuki shinigami91 SsHhYiM SuG.Oi 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
SuG.Oi Normal Üye
Mesaj Sayısı : 58 Kayıt tarihi : 17/03/09 İş/Hobiler : MüZiK DiNLeMeK--BaTeRi ÇaLMaK-- Lakap : eViL DeViL eSo--SaPıK--TaKe.CHaN--oPPa--ReiKa--KiRai..
| Konu: BuGün Ne ÖğRendiN Çarş. Mart 18, 2009 5:35 pm | |
| Buqün ÇağLanın benLe arkdaş oLmak istediğini öğrendim.. [çok bekleyebiLir..beLLide oLmaz xD] | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: BuGün Ne ÖğRendiN Çarş. Mart 18, 2009 5:57 pm | |
| Bu gün Beden Eğitimi dersinden nefret ettiğimi öğrendim xD. |
|
| |
SuG.Oi Normal Üye
Mesaj Sayısı : 58 Kayıt tarihi : 17/03/09 İş/Hobiler : MüZiK DiNLeMeK--BaTeRi ÇaLMaK-- Lakap : eViL DeViL eSo--SaPıK--TaKe.CHaN--oPPa--ReiKa--KiRai..
| Konu: Geri: BuGün Ne ÖğRendiN Cuma Mart 20, 2009 4:36 pm | |
| buqün kardeşime sinir oLduğu mu öğrendim o.O | |
|
| |
SsHhYiM S.moderatör
Mesaj Sayısı : 26 Kayıt tarihi : 18/03/09 Nerden : Sdypyh xD Sen de gel xD İş/Hobiler : Avukat ol diye ısrar edenler var isteemiyorum yhaa xD Lakap : YashiM-manyak-fıshy xD Serious YY-meshh-LaYhNN*.*
| Konu: Geri: BuGün Ne ÖğRendiN Cuma Nis. 03, 2009 6:00 pm | |
| Bu gün bi kızı özlediğimi öğrendim xD Ouff gel artık aşkım yaaa xD | |
|
| |
shinigami91 Tembel Moderatör
| Konu: Geri: BuGün Ne ÖğRendiN Ptsi Nis. 06, 2009 3:06 pm | |
| dün çok şey kaçırdığımı öğrendim x( | |
|
| |
Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: Geri: BuGün Ne ÖğRendiN Ptsi Nis. 06, 2009 3:12 pm | |
| bugüün birine aşık oldumu öğrendiiimmm oh my gosh xD | |
|
| |
toDoshi*meSce
Mesaj Sayısı : 79 Kayıt tarihi : 19/03/09 Nerden : cehennem İş/Hobiler : müzik Lakap : sibiryalı manyak
| Konu: Geri: BuGün Ne ÖğRendiN Çarş. Nis. 08, 2009 3:07 pm | |
| sınav sonuçlarımııı | |
|
| |
LiLyBeLL
Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 20/04/09 Nerden : Merssüüüünnn xD İş/Hobiler : j-musicc Lakap : kane's fury + LiiLyBeLL
| Konu: Geri: BuGün Ne ÖğRendiN Ptsi Nis. 20, 2009 5:06 pm | |
| bilgisayar başında bu kadar kalmamak gerektiğini öğrendim xD gözlerim ağrıdı be ha bide yazılıya çalışmaan girilmiyomuş | |
|
| |
AeON FLux Toracı Admin
Mesaj Sayısı : 53 Kayıt tarihi : 20/04/09 Nerden : Katiller Toplantısından uzun zaman olmuştu yha !!BilGe sende bekleniyon xD İş/Hobiler : Oyuncu--Şarkıcı--Gitarist--Piyanist--Satanist--Doktor--Hasta--Cix olucem yha xD Lakap : ÇaYlaN--Quinn--RuRuSnapp--Snapp--Ukala--YaratıK--ÇıTır--Muhabbet Kuşu--oPPa--KraliÇeM--GökChae--Chalsa ChreeY--LonelY--loneliessin--Chae----xD
| Konu: Geri: BuGün Ne ÖğRendiN Salı Nis. 21, 2009 7:52 am | |
| anaaaaaam ReiKamın beni başkalarından daha çok sevdiğini öğrendim.. | |
|
| |
Ryu.Aya~ S.moderatör
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 07/04/09 Yaş : 31 Nerden : Ahh..ahh...O konuyu açmayalım xD Lakap : ....,Kitty,Cat,Kumiee,MinJia,Shinigami Lady,Çakma Japon,Kane,Şeker Kız,Ucubemsi insanımsı kedi görünümlü yaratık,Efüü,Kuzucan,Blossom xD,Minnie,Anna Venus....
| Konu: Geri: BuGün Ne ÖğRendiN Salı Nis. 21, 2009 5:39 pm | |
| Gerektiğinde gidebilmeyi ve ve ve.... Ne kadar sulugözlüyüm lön ben xD Bi de...bi de...Ne kadar az sevenim olduğunu anladım sanırsam :silent: | |
|
| |
Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: Geri: BuGün Ne ÖğRendiN C.tesi Nis. 25, 2009 6:08 am | |
| | |
|
| |
| BuGün Ne ÖğRendiN | |
|