DiR En Grey Diru hakkında herşey... |
|
| üstteki üyenin nesini beğendin | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: Geri: üstteki üyenin nesini beğendin Paz Nis. 19, 2009 1:19 pm | |
| | |
| | | Ryu.Aya~ S.moderatör
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 07/04/09 Yaş : 31 Nerden : Ahh..ahh...O konuyu açmayalım xD Lakap : ....,Kitty,Cat,Kumiee,MinJia,Shinigami Lady,Çakma Japon,Kane,Şeker Kız,Ucubemsi insanımsı kedi görünümlü yaratık,Efüü,Kuzucan,Blossom xD,Minnie,Anna Venus....
| Konu: Geri: üstteki üyenin nesini beğendin Paz Nis. 19, 2009 2:31 pm | |
| Kendüsünü,herşeyinüü,dünkü hönk durumlarını xD [La bak çok eğlenceli hadi bizde dalalım,dediğini hiç unutmam lön xD ]
Bu arada sabah yada öğlen hangisiyse xD Verdiğin şeyi takıyorum lön (; | |
| | | Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: Geri: üstteki üyenin nesini beğendin Paz Nis. 19, 2009 3:09 pm | |
| Tak Kankeey Hepsi Sana Kurban Olsun xD Kankeyimi Severim Ya xD Özellikle Küfürleri Süper xD Abidik Gubidik xD Ebesini Satayım Var İşte O Ayrı Bişey xD Ben Anasını Kendüleri Ebesini Satar xD Ben Anasını Satıncada "Aq Yine Sattın Diyo xD" Bi Daha Ebesini Satarsın Sen Kankey xD Bekliyiciimm xD Özellikle Yarın okul Çıkışında xD Dersin Sen ! Sevgi'ye Gıcık Olursun Dersin xD Bak O Zaman Göreceeeeen xD Nihahahahahahahahah xD Sonra İştee xD Anaanasına Gıcık Olunca Bağırmasını xD Kaçıcam Demesini xD Woo'ya mallık Yapıp Acısını Benden Çıkarmasını xD Valla Herşeyü Süpper xD | |
| | | Ryu.Aya~ S.moderatör
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 07/04/09 Yaş : 31 Nerden : Ahh..ahh...O konuyu açmayalım xD Lakap : ....,Kitty,Cat,Kumiee,MinJia,Shinigami Lady,Çakma Japon,Kane,Şeker Kız,Ucubemsi insanımsı kedi görünümlü yaratık,Efüü,Kuzucan,Blossom xD,Minnie,Anna Venus....
| Konu: Geri: üstteki üyenin nesini beğendin Paz Nis. 19, 2009 3:27 pm | |
| | |
| | | Yuki MaD AdmiN
| Konu: Geri: üstteki üyenin nesini beğendin Paz Nis. 19, 2009 3:33 pm | |
| Sertan Elimde Kalcak Kızım Ne Diyosun xD Bak Bi Daha Yanlış Bir Hareketini Göriyim xD Geberecek İt Kankeey Önemli Değil Woo'nun Acısını Benden Çıkarman Hoşuma Gidiyo xD Üstteki Üyenin Diru Konserinde Birlikte Yaptığımız Planını xD Sonra Korece Bişeyler Söyleyip Beni Hönk Etmesini ( Anlamıyorum Da Eheheh xD) Sevgi'ye Hakaret Etmesini xD Yaşadığı Komik Bişeyi Anlatmasını Ve Sonra Manyak Manyak Gülmesini xD Ama Ben Gülmüyorum çünkü Anlamıyorum xD Manyaşıyo O Ara xD Dizilere Ağlamasını xD Sonrada gelip Bana Anlatmasını xD Ben Sapıtınca Bana Garipo Bi' Bakışı Var Anlatılmaz Yaşanır İşte O Bakışını Çok Seviyorum xD | |
| | | | üstteki üyenin nesini beğendin | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|