AeON FLux Toracı Admin
Mesaj Sayısı : 53 Kayıt tarihi : 20/04/09 Nerden : Katiller Toplantısından uzun zaman olmuştu yha !!BilGe sende bekleniyon xD İş/Hobiler : Oyuncu--Şarkıcı--Gitarist--Piyanist--Satanist--Doktor--Hasta--Cix olucem yha xD Lakap : ÇaYlaN--Quinn--RuRuSnapp--Snapp--Ukala--YaratıK--ÇıTır--Muhabbet Kuşu--oPPa--KraliÇeM--GökChae--Chalsa ChreeY--LonelY--loneliessin--Chae----xD
| Konu: Doğruluk ve Cesaretlik oynuyoruz..Buyurun ! Ptsi Mayıs 04, 2009 8:56 pm | |
| İlk aşkın kim ? : Hiç öpüştün mü ? : Kimle çıkıyosun ? : Seni öpmek isteyen oldu mu ? : Hoşlandığın biri var mı ? : Bizim sınıfın en yakışıklısı ? : Bizim sınıfın en güzel kızı kim ? : Bizim sınıfda sevmediğin birini söyle ? :
Bildiğiniz gibi arki ortamındaki sıkıcı sorulardır bunlar...
Biz gerçi bazen belden aşşağı vururuz ama xD Sitede yasak !! Lütfen sapıtmadan oynayın !!
Kurallara uyun !
o.O Sanki çevremizi temiz tutalım dedim gibi oldu o ne bee o.O ??
ilk okulda vardır yha !
Kurallara uyalım uymayanları uyaralım !!
Anaaaaaaaam ben iyice uçtum ?? o.O
Neyse sapıtmadan doldurun anaaaaaam xD | |
|
Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: Geri: Doğruluk ve Cesaretlik oynuyoruz..Buyurun ! Çarş. Mayıs 06, 2009 3:16 pm | |
| Valla uçtun haa xD !! İlk aşkın kim ? : Söylemesem eyü olcek xD Hiç öpüştün mü ? : Haa nirden anladın xD Kimle çıkıyosun ? : Söylemesem iyidir diyorum xD Seni öpmek isteyen oldu mu ? : Ooo burdan Alaçam'a yol olur xD Hoşlandığın biri var mı ? : Çıktığım var len nasıl hoşlaniim xD Bizim sınıfın en yakışıklısı ? : Ay keşke olsada söylesem xD Bizim sınıfın en güzel kızı kim ? : Ben o_O Bizim sınıfda sevmediğin birini söyle ? : Alayına gıcığım xD
| |
|