DiR En Grey Diru hakkında herşey... |
|
| Gece saat 12 de nerde olmak isterdim xD | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
SsHhYiM S.moderatör
Mesaj Sayısı : 26 Kayıt tarihi : 18/03/09 Nerden : Sdypyh xD Sen de gel xD İş/Hobiler : Avukat ol diye ısrar edenler var isteemiyorum yhaa xD Lakap : YashiM-manyak-fıshy xD Serious YY-meshh-LaYhNN*.*
| Konu: Gece saat 12 de nerde olmak isterdim xD Salı Nis. 28, 2009 8:53 am | |
| Gözdeyle gezmek isterdim xD | |
| | | Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: Geri: Gece saat 12 de nerde olmak isterdim xD Salı Nis. 28, 2009 12:30 pm | |
| Parkta olmak isterdim xD Kumii senlen bi ara gidek lan xD Gece gece mal mal sallanırız xD !! | |
| | | Ryu.Aya~ S.moderatör
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 07/04/09 Yaş : 31 Nerden : Ahh..ahh...O konuyu açmayalım xD Lakap : ....,Kitty,Cat,Kumiee,MinJia,Shinigami Lady,Çakma Japon,Kane,Şeker Kız,Ucubemsi insanımsı kedi görünümlü yaratık,Efüü,Kuzucan,Blossom xD,Minnie,Anna Venus....
| | | | Yuki MaD AdmiN
Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 17/03/09 Nerden : Dir En Grey Konserinden İş/Hobiler : Music, Diru Forever Lakap : KiLLer, Mad, Psychopath, Yukiko, Bilgeğ, RyLai, IsYuTaRu, KyOko, AleX, Bayan Snape
| Konu: Geri: Gece saat 12 de nerde olmak isterdim xD Salı Nis. 28, 2009 1:18 pm | |
| Tamam ancığım yaa xD Ayvalık dediğin nedir ! Geliyurum xD... Gece saat 12'de saatin önünde 12:01 olmasını bekliyo olmak isterdim. xD Buda bi fikir ! | |
| | | SsHhYiM S.moderatör
Mesaj Sayısı : 26 Kayıt tarihi : 18/03/09 Nerden : Sdypyh xD Sen de gel xD İş/Hobiler : Avukat ol diye ısrar edenler var isteemiyorum yhaa xD Lakap : YashiM-manyak-fıshy xD Serious YY-meshh-LaYhNN*.*
| Konu: Geri: Gece saat 12 de nerde olmak isterdim xD C.tesi Mayıs 02, 2009 1:38 pm | |
| Gece manyamak isterdim.. Çarpılcam töbe bismillah XD | |
| | | Yuki MaD AdmiN
| | | | | Gece saat 12 de nerde olmak isterdim xD | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|